• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hehe Jutrzenka u nas tak samo jeszcze cos pod brzuchem lezy np miso czy jakies inne przytulanki i obowiazkowo w nozkach a raczej pod podusiahihih

ooo te drugie to prawie jakOliwka ihihihi no tylko misia brak
a wiecie co mala tak sie slini ze mi rece opadaja wszystko laduje do buzi normalnie wysiadam bluzka mokra do pepka i to doslownie do pepka:(

Elci u nas to samo dlatego Kuba zawsze ma sliniak jak przed snem ma smoczka bo inaczej cale ubranie do zamiany, poza tym poduszka to samo, teraz weszlam ido niego i byla mokra z jednej strony wiec musialam ja na druga przerzucic :-D:-D

witamy się i my z rana
dziś jak na razie mam śmieszny dzień-Kuba mnie tak rozbawia.
to coś wynajdzie i z tym łazi albo gdzieś wejdzie i wyjść nie może...np.dziś wszedł do swojego kosza na brudną bieliznę:tak::-) i wszystkie ubranie powyrzucał :angry:
potem zapakował mi do pralki nasze ubrania łącznie z płatkami do wycierania twarzy i obcinaczką do paznokci.to znów za chwilkę chodził z moimi podpaskami naturelli rumiankowymi i je wąchał i robił fffffff :-)-teraz znów pomaszerował do pokoju ciekawe co wynajdzie????
wczoraj rozmawiałam z koleżanką -ona też ma grudniaka tylko że z 2008r.-była na spacerku nie wiedziałam jak dała małemu na imię-NATANIEL -(jak Wam się podoba?) -chyba będzie na niego Natan wołać?na początku wydało mi się to imię dziwne ale potem...nawet ok. tylko że mały będze miał problem to wymówić w całości bo nazwisko też ma dziwne????i długie!!!
.....o idzie mój rozrabiaka powyciągał swoje pampersy z paczki :szok::szok::szok::szok:
znów rozpierducha!!! :wściekła/y:
z nim to się nie da żeby było poukładane....:no::no::no::no:
muszę jechać do miasta bo w lodówce tylko światło.i zakupy porobić-tylko że tak pada deszcz-że nawet wyjść się nie chce :angry::angry::angry::angry:
no i musiałam poczekać!!!!-piszę do Was tego posta juz półtorej godziny-nie nie -nie to że tak wolno piszę tylko znów mnie sąsiad odłączył od inter.bo dane przesyłał!!!! i musiałam czekać -dobrze że mi się to wszystko nie pokasowało bo bym szału dostała-w przerwie zjedliśmy już śniadanko i Kuba trzasnął wielką kupę aż :szok::szok::szok::szok: skąd on tyle tego nabrał???:-):-p

Viki-trzymam za Pabla i jego ząbki!!! -żeby bidulka tak nie bolało!!!
Jutrzenka-u nas też deszcz wstrętny deszcz!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Grzechotka-trzymam kciuki za Kubusia oby wszystko wróciło do normy!!!
co do Twojego męża to nie wiem co Ci napisać????-kurcze powinien się chłop zastanowić...ale oni czasem nie myślą i taka ich natura...:tak:
Kata-piękna to zdjęcie :-D:-D:-D:-D uśmiałąm się :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: naprawdę
ala zdaje się ze Ty tak nie wyglądasz!!!! :tak::tak::tak:;-):-) widziałam Cię na zdjęciu-laska z Ciebie a ten gość na obrazku jest blllleeee!!!! muszę męża zapytać czy takich gości widuje????
Aga-pracuj :tak::happy:
Alex-:-D oj było miło :tak::rofl2:

widziałyście teledysk Jakarta "one desire"-jak takie bobasy tańczą akurat leciało na viv-ie -śmieszne są te bobasy.

przepraszam jesli kogos pominęłam ale przez ten brak łącza mogłam kogoś ominąć -nadrobię póżniej :tak:

reklama
kasiamaj- ja widziałam ten teledysk Łukasz go słucha ale jak wyskakują te bobasy w okularach na twarzach to boi się ich:szok::szok::szok: a co do podpasek naturelli to któregoś dnia jak wróciłam do domu to mój mąż przynosi mi takie coś zapakowane i pyta się co to jest, a ja w śmiech - pytam nie wiesz co to?, on w tym momencie sie domyślił i mówi że Łukasz wyniósł ja z łazienki i porozwalał te podpaski po całym pokoju - ale sobie zabawkę znalazł:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry