• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej jeny ale napisałyście dużo

ide dziś z Kuba do alergologa zobaczymy co powie w związku z ta bakterią i tymi bólami brzucha wychodzi na to ze ja już nic mu nie moge dac do jedzenia obawiam sie że to jesdnkak jest uczulenia na gluten obym była tylko pesymistką

wiecie co ten mój mąż to jest porabaniec wczoraj przyszło zawiadomienie z us o zapłacie mantdatu 255 zł a wiecie za co za przejście na czerwonym świetle .zatrzymali go jak przechodził a ten co zrobił pokłucił sie z policjantem nawymyślal mu olał go i rozmawiał przez tel i mowi do niego "hej szeryfie jak skończe rozmowe to możemy pogadać" no i zamiast 100 dostał 255 super co wkurza mnie to bop to jest cały on zawsze uważa że on jest najważniejszy i nikt tu mu mandatu nie bedzie wciskał jak mozna jemu panu i władcy wszechświata jeny co za człowiek czasem jest tak arogancki i butny a to same szkody przynosi:baffled::baffled:

reklama
dzien dobry

moj zlosliwiec jak ide do pracy to wstaje ok 7-7:30 a dzis pobudka o 6:15 :crazy::crazy:, ach zlosliwiec maly :crazy:

ale pewnie zaraz padnie szybko spac :tak:

Kata :-D:-D, snilam o takim :-D

Aga milej pracy, ja dzis urlopuje :tak:

A u mnie deszcze pada, sniegu pelno i teraz tak sie brzydko robi :wściekła/y::wściekła/y:. Niech to sie wreszcie rozpusci :angry::angry:

milego dzionka

Grzechotka zycze powodzenia i dobrych wynikow o lekarza :tak:

A co do pisma z us to mi sie wydaje ze nie ma takich mandato, jesli to zawiadomienie z us to jest to zajęcie jakiejs wierzytelnosci. Ja robie codziennie takie zajęcia, przeczytaj naglowek to bedziesz wiedziala, to moze byc np wejscie na pensje albo na nadlate z zezniania jesli je juz zlozyliscie. A kwota jest napewno z kosztami

Ostatnia edycja:
hehe grzechotka "szeryfie" powiadasz mówił haha dobre dobre.a tak na powaznie to nie stresuj sie za bardzo...masz ostatnio za duzo zmartwień:tak:;-)

i zycze ci aby z kubą było wsio ok. ja ostatnio wyczytałam ze ta wasza bakteria biegunki wywołuje i problemu brzuchowe...ale zobaczysz co powie lekarz.
zapytaj sie czy prywatnie przyjmuje bo wy do m. polki jedziecie tak??

a mi pablo dziś zrobil pobudke o 5.50...w nocy byl płacz, teraz marudzi..w buzi cała reka ze az ciagnie go do wymiotów. a ja chodze za nim i pakuje mu smoczka do dzióbka bo juz wole zeby mial smoka niz tą reke i zaraz wymiotował..
pewnie zęby znow sie zaczely...a u nas kazdy jeden to koszmar...

echh

co jeszcze..nie nadążam za wami ostatnio...

jutrzenka no w sumie napisane jest ze jeżeli nie stawi sie w wyznaczonym czasie to spowoduje to zajęcie ruchomości musi zapłacic do 5 marca

viki tak jedziemy do matki polki ta lekarka niw wiem czy przyjmuje prywatnie ale prywatnie a;ergologa mnozesz znaleśc w centrum alergologii Witryna Centrum Alergologii
my idziemy tam 3 marca na wizytę
wiesz co prywatnie to prywatnie

Grzechotka :szok::szok::szok: to troche inna moda niz u nas :szok::szok::szok:. Ale jakby przyszedl jakis kolec czytaj poborca to jak nie bedzie R to Ci moze naskaczyc ;-);-), samochodu bez dowodu rejestracyjnego nie zajmie a do domu nie musisz go wpuscic jak bedziesz sama (zreszta jak bedziesz z R to tez nie musisz, ale ciiii ja tego tu nie pisalam ;-);-))
Plac sobie w ratach po ile chcesz bo jak zlozysz zeznianie i bedzie nadplata to i tak Ci gwizdna z kosztami a tak to mozesz ich uniknac jak sama splacisz ;-)

:) dzien dobry
mala wstala o 6,15 o matko sie niewyspalam i taka jest marudna
DZIEWCZYNY RATUNKU ja znow przytylam:( juz mi sie odechciewa wszystkiego czemu ???? czemu tyje czy to te hormony po odstawieniu malej czy co???
IZABELLA tak mi przykro tyle zmartwien i smotkow na raz :( trzymaj sie kochana i napisz co z malym czemu krwiaka mial wycinanego
DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTA GDZIE TY JESTES???
Kasiamaj i jak tam kiziu-miziu bylo ??? hihihihi
Stefanka otworz okno i przeczytaj wiadomosc:)
Moniaciesze sie ze z Wiktorkiem lepiej
Grzechotka trzymam kciuki oby nie wyszlo na twoich przeczuciach:)
dla reszty buziolki

reklama
Kata a to specjalnie dla Ciebie, pozycja na zolwia przy zasyianiu, zdjecie nie do konca oddaje wysokosc uniesienia pupki ale tak u nas wyglada spanie :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry