• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej dziewczynki.
Małgosia śpi, Tadziu marudzi ( kilka zębów się mu przebija), Staś sprząta a ja czekam na gosposię, która się spóźnia:confused::confused:
Kupiliśmy wczoraj łóżko piętrowe dla dzieciaczków i w poniedziałek albo we wtorek będzie:tak::tak::tak: Ciekawe jak się chłopcom będzia spało na nowym łózku.

Czesc :-)
I ja sie witam z kawunia :tak::-)
Jutrzenka- fjna fotka. U nas zasypianie tak samo, ale po paru minutach juz sie przewraca na plecki i spi z raczkami u gory :-)

Grzechotka- no niezly klient z tego Twojego R....:-D:-D:-D

Weroniczka- gosposia sie spoznia? Drugi tydzien pracy, a juz sie spoznia....:sorry2:

Kata- fajne zdiecie borostwora.....:-D:-D:-D

Weroniczka-narobiłyście mi z Alex zapacha tymi kawusiami -ale nie chce mi się na dół iść-żeby sobie zrobić....mam lenia!!! :-D:tak:
o kurcze.....słonko wychodzi :-):-):-):-) hurrrrrrraaaaaa!!!!!
przesłać Wam trochę promyków????

u mnie też całkiem znośna pogoda ale jestem uziemiona przez tą gosposię. Ale jak się wkurzę już tak całkiem to się ubiorę i pójdę. Niech się cmoknie babka. Nie cieroię spóźnialstwa.

ojj ja tez nie lubię czekać..sama jestem punktualna i strasznie cenie to u ludzi,

a paweł spał 25 minut i marudzenia ciąg dalszy...
boże ...gdzie ta godzina 18.30....:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry