• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ale znów galopujecie!!! -ja nie mogę!!!! :szok::szok::szok::szok:
weżcie na wstrzymanie trochę :-D:-D:-D:-D bo jutro jak zasiądę do komp.poczytać co napisałyśćie to do wieczora mi zejdzie :rofl2::szok: a co z moimi chłopakami.... Kubusia to zagłodzę na śmierć-jak matka mu cyca nie da z braku czasu -bo ją komp.pochłonie :-D:-D:-D:-D
ja już po kąpieli -dziś miałam kąpiel truskawkową :tak:-tak sobie zapodałam relaksik mały.

Baśka-fajnie że macie już łazienkę zrobioną :tak::happy:
Asia-tak babcia już od kilkunastu lat choruje-ma zwyrodnienie w obydwu stawach biodrowych-co za tym idzie ma krótszą jedną nogę o 5 cm.od kilku lat kiedy się przewróciła ma też krzywą nogę od kolana bo jej złe złożyli -bo starszej kobiecie to już nie mogli zrobić dobrze tylko na odp***** bo po co jej prosta noga!!!
i jeszcze wiele drobnych dolegliwości-ostatnio cierpi też na zanik pamięci-myli mnie z siostrą-jak patrzy na Kubusia to pyta ...-a gdzie ten drugi?.... i to tak wygląda.
jeśli chodzi o Twoją teściową -to olej babsko wredne jak ona taka jest -toleruj bo to matka Twojego męża i sie nie przejmuj...tak zrobiła moja koleżanka-bo też miała takie jazdy!!! że szok-jakbym tu pisać zaczęła to byście wszystkie oczopląsu dostały-a nie chcę Was krzywdzić :tak::tak::tak:

wiecie co....idę do mężusia na małe kizi -mizi bo bidulek tak sam sobie leży...:-D:-D:-D

O matko! Ale produkcja!!!!
Dobrze, ze ja w sumie na bierzaco, bo podchodze co jakis czas do kompa poczytac....ale inne dziewczyny...? W zyciu nie nadrobia!!!! :no::no::eek::sorry:

Kasiamaj- no to milego kizi-mizi.....:-D:-D:-D

Iza- Oj, to straszne co piszesz.... Wszystko tak na raz sie zwalilo....:-(

Kasia może na dobry humor zapodaj kiedyś opowiastkę o tamtej teściowej kumpeli...

Dobra to i ja idę pod prysznic i pod kołderkę. Poczekam na męża ;-):-p
Niedługo wróci z pracy... :tak:

DOBRANOC!!! :-):-):-):-)

Stefcia nie ma za co, zrobilam to bo wiedzialam ze wrocisz zmeczona z pracy i nie chceialam Cie nadwyrężac :tak::tak:

Monia dobrze ze wszsytko ok :tak:

Moja tesciowa jest OK, jezdizmy do niej co niedziela, ma swoje wady jak kazdy ale nie narzekam

A gdzie jest moja siostra?? chyba jej dzis nie bylo ??

A i Magdy dawno nie bylo

heloł :-) rozpoczynam dzionek w grudniówkach ;-)
widzicie o której muszę wstać żeby nie mieć zaległości? ;-)
poza tym chciałam wczoraj z wami posiedzieć ale nie dane mi było - młoda nie mogła zasnąć... ale się umordowałam :angry:

kasia no co ty?? nie wiesz jak wygląda borostwór? ;-) sory, że tak wam zapodałam z rana takiego przystojniaka :-D
41bu6.jpg

tylko, że ja nie mam wąsów i brody :-D a zaznaczam, że noszę od zawsze krótkie fryzurki :tak:
jak dobrze wyjdzie to wkleję tu i ówdzie ;-):tak:
paula widziałaś mnie na fotce - jakieś propozycje? ;-) szkoda, że nie mieszkasz bliżej :-(
stefcia super imię! gaya, kaya pryzybeli :tak: takie moje ;-) jeszcze zatęsknisz za urlopikiem ;-) wiesz od czego młoda ma wysypkę? widzę, że dziewczyny chcą cię wyswatać ;-):-)
iza współczuję :-( tyle nieszczęść na raz :-( to były nagłe zgony czy po chorobie? nie wiem co gorsze :-(
baśka moja ma też fazę na biedrony :-)
aga no to pierwsze koty za płoty! teraz trzymaj nerwy na wodzy :-)

będę na młodej drzemce ;-) miłego dnia - bez histerii :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień doberek :-):-)
monia- dobrze że Wiktorek zdrowy
iza- współczuję ci bardzo, tyle nieszczęść naraz, trzymaj sie jakoś
joanna- mój mały też na początku kota dusił, ale z czasem kot nauczył się bronić i teraz ładnie się razem bawią
asia- to niedługo odpoczniesz od teściowej, ja z moja widzę się raz w miesiącu i to my musimy tam pojechać , bo ona do nas nie przyjeżdża, była dwa razy zaraz po ja wyszliśmy ze szpitala po urodzeniu i na chrzciny.
kata- ale przystojniaka wkleiłaś:-D:-D;-)

idę popracować trochę:-) miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry