• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześć laseczki!

Iza, wiem, że Ci ciężko, ale nie martw się. Po każdych złych chwilach przychodzą te dobre. Więc ty możesz już liczyć tylko na te dobre. Tulam Cię.
Monia, suuuuuuuuuper, że z Wiktorem wszystko ok. A wiesz, że jemu zęby idą tak jak Filipowi, albo Filipowi tak jak jemu :-D:-D
Kasiamaj, może z babcia się jeszcze wykaraska. Czytałam kiedyś, że osoby starsze mają takie fazy, że po prostu tracą ochotę do życia. Wtedy nie jedzą, nie piją i marnieją w oczach. Czasem trzeba je po prostu pobudzić do życia. Może babci też to potrzeba - kontakt z Kubusiem, muzyka, kwiaty, rozmowy, śmiech, śpiew ... nie wiem. A babcia choruje?

Kurcze, nie wiem, co jeszcze napisać. Tyle piszecie, że tylko spamiętuję te ostatnie posty :-D:-D:-D
A dziś się dowiedziałam, że moja teściowa miała plany, aby mój S. został księdzem. Wtedy mogłaby sobie siedzieć z nim na plebanii i mieć go zawsze przy sobie. I wcale nie chciała synowej a tymbardziej wnuków, bo po co, jak powiedziała. Normalnie ona jest walnięta. Zazdrosna o synusia na każdym kroku. I widzę jak chce zawładnąć i uczuciami Filipa. Ona mnie nie lubi i z wzajemnością.
Ale wcale mnie to nie martwi. Już nie mogę się doczekać piątku. Ostatni raz to był, że zdecydowałam się, aby siedziała u nas 2 tyg.
Wrrrrrrrrr

Idę spać laseczki. Buziaczki, papapa

Ostatnia edycja:
Paula, no poprawiłam:-D:-D:-D Oj siedzi, siedzi. Nie czuję się w domu swobodnie i powiem szczerze, że nie chce mi się do niego wracać z pracy :-(:-(:-(
Ona jest walnięta. Nawet mój S. to widzi. Ale nie mogę na nią do niego za bardzo psioczyć, bo jakby nie było to jest jego matka, nie.

jutrzenka dziekuje ze odpowiedzialas kasi :)
ja juz polozylam malutka. kurcze dalej ma te wysypke na buzi...mam nadzieje ze zacznie jej juz od jutra przygasac.
tak jak wlasnie NIKT nie zauwazyl bylam dzis pierwszy dzien w pracy. fajnie bylo nawet :)
paula I <3 YOU TO hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry