• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Ciotki:)

Po pierwsze .... Wiktor zdrowy!!! Wyniki w porządku:happy: .... uffff.... kamień z serca!

Po drugie ... czy Wyście poszalały??? Tyle postów od wczorajszego wieczora:szok:;-) ... normalnie ja to chyba nigdy nie będę na bieżąco:eek:

A tak w ogóle ... moje dziecko mnie gryzie:baffled:. Jak mnie wczoraj użarł w nogę to aż mi spuchło to miejsce i ślad mam do dziś!! Mały drakula ... zwłaszcza że ma zęby co drugi:-D

Poza tym to chyba idę spać .... Buziaki:)

reklama
Hej dziewczyny
jestem po długiej nieobecności ale tylko na chwilę bo mam mnóstwo zaległości po tym wszystkim
Więc zdarzyło się wiele niedobrego...mam za sobą 2 pogrzeby, uraz nosa małego z czego wycinanie krwiaka (następnego dnia po pogrzebie babci) a w szpitalu złapał jakieś zatrucie nie są to rotawirusy ale nie znaleźli przyczyny i walczę z biegunką strasznie się martwię. Płakać mi się chce ale nie będę sie tu żalić bo jeszcze mnie strasznie w gardle zatyka wszystko na raz się zwaliło nie wiem kompletnie co robić ze sobą

najpierw Monia-dzięki Bogu że wszystko jest z Wiktorkiem dobrze!!!:tak::tak::happy:
Aga-co do furii-to ja już nie chciałam pisać dziś Kuba miał też coś podobnego.-bylismy na zakupach i jak wsadzałam go do fotelika w samochodzie ten szału jakiegoś dostał i mi sie prostuje myślałam że sobie ręce wyrwie w ramionach??? bo już pasy miał założone-tak szalał że szok!!! co go posadziłam to on znów z tego fotela mi wyłaził!!! -dzięki Bogu że już potem mu przeszło -bo nie wiem czy wytrzymałabym kolejny samochodowo-fotelikowy napad szału???? i co zrobić??? ręce czasem opadają co Ci nasi terroryści i terrorystki wyczyniają :confused::confused::szok::szok::szok::-p

maluch śpi:-D:-D
a mój szogun dzisiaj chciał kotu urwać głowę aż mu oczy na wiesz wyszły i chciałam żeby go puścił to on jeszcze mocniej kota dusił aż w końcu nim rzucił....
monia to super że wiktorek zdrowy:tak:
to u was pompersy tanie w porównaniu do mnie bo paka 54zł czyli 54sztuki:szok::szok:ale co zrobić i rzadko są promocje...
dziewczyny jak myślicie kiedy po tej chorobie mogę wyjść z ksawkiem na spacerek???

kurcze Iza-to straszne co piszesz!!!-rozumien choć po części -pisałam też dziewczynom że z moją babcią jest niewesoło!!! -ale Ty to masz na głowie-współczuję i nie wiem co napisać żeby Cię trochę pocieszyć??? może tylko tyle -że jesteśmy z Tobą!!!! trzymaj się :happy:

Hej. Kurczę chciałam najpierw poczytać co tam nagryzmoliłyście od wczoraj ale jak zobaczyłam ile stron mnie czeka no zrobię to później.
U mnie najważniejsze - wreszcie skończyli robić łazienkę. HURRRRAAAAAAAAA!!!!!!!!!
A poza tym to doczytałam tylko że Izie bardzo smutno - kochaniutka trzymaj się i pamiętaj jesteśmy z Tobą!!!!

Izunia współczuję... :-( A co małemu się stało? wywalił się czy jak że krwiak wycinany... :zawstydzona/y: Tyle niedobrego...

Monia super że wyniki dobre. Mówiłyśmy Ci że będzie dobrze, widzisz... ;-)

No i chyba wszystkie dzieciątka mają manię rzucania czymś... :sorry2::dry:
Chyba taki etap... :sorry2:

Joanna myślę że jak nie ma temp to nawet z katarem możesz wyjść. Dobrze mu to zrobi ;-):-) Więc jutro sio na "pole" :-D:-D:-D

kasiamaj u nas taki atak w foteliku to za każdym razem jak dłużej niż godzinę siedzi... czasem nawet 30 minut nie może wytrzymać...

aga dobrze że nie zarobiłaś... ;-) no i musimy być wyrozumiałe dla ząbkowiczów... :blink::sorry2:

reklama
Iza kurde straszne, wspolczuje, oby juz bylo tylko wszystko ok u Was
Dzis sprawdzalam nawet kiedy bylas ostatnio i myslalam czemu nie piszesz, czy dlatego ze cos nie tak czy po prostu juz zrezygnowalas z pisania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry