Hejka z rana!!!
Podczytalam to i owo, ale te 6 godzin roznicy w czasie na straconej pozycji mnie stawia, bo trudno na biezaco odpowiadac i dokladnie czytac jak taka produkcja od rana!;-)
A ja sie pochwale cycowym mamom, ,ze mi odstawianie pieknie idzie;-) Powoli eliminowalam kolejne posilki i teraz tylko rano cycujemy i Kaya to latwo zaakceptowala.W ogole o innych porach dnia sie nie upomina, a za 2-3 miesiace to juz wogole chce przestac karmic, bo mi sie wydaje ze to juz najwyzszy czas bedzie dla nas (i mam nadzieje, ze rownie gladko pojdzie

)...Tylko wlasnie sie staralam jej nie kusic golym biustem, bo tez euforia byla jak cyca zobaczyla kiedys hehe

W ogole, to mi sie wydaje ze to mamom sie trudniej odstawic niz dzieciom...bo ja tak z ciezkim sercem przestalam Kaye przed snem karmic...
Aha mamo Gosiu a z jakiej Ty dokladniej czesci zachodu jestes jesli mozna spytac?

Bo ten watek jest kompletnie nie reprezentowany przez ta czesc Polski;-) No ja tak jakby sercem jedynie hehe(w dolnoslaskim mieszkalam:-))
A u nas chlodno ale umiarkowanie i duzo slonca codziennie...Tylko czasem okropny wiatr.. No i mi przezieboinko mija, za to do wczoraj R cos bierze...kurde chyba ja zaraze roznioslam.....
Ej a o co chodzi z tym prostowaniem dziecka, bo nie kumam? Jakos nigdy nie ingerowalam w to jak Kaya spi bo mi to szczerze mowiac do glowy nie przyszlo. Ale moze to ma sens??? W sumie wychodze z zalozenia, ze jak jej bedzie niewygodnie to zmieni pozycje, bo faktycznie sie przekreca w nocy wiele razy czy w dzien, no i potrafi spac z tyleczkiem w gorze (smiesznie to wyglada:-)) A nie...przepraszam zdarzylo mi sie ja przesuwac w lozeczku jak z czolem na siatce spala
Widze ze te nasze kochane malenstwa coraz bardziej manifestuja swoja niezaleznosc i chec posiadania

Moja tez czasem daje do wiwatu, ale staram sie nie ulegac i widze ze nawet jak cos bardzo chce i sie zlosci, to krocej to trwa i najwyrazniej na pokaz jest, bo Kaya jak sie wscieka, to czesto przerwy robi i obserwuje nasze reakcje:-)
Moj tata zawsze powtarzal, ze dziecko to dobry psycholog...i cos w tym jest
Ide na kawke, bo sie troche pobudzic z rana trzeba