• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej wieczorkiem-my już w domku.chłopaki się bawią na dole.Kapci nie kupiłam....bo mieli tylko sztruksowe takie grube bez wycięcia na paluszki-a Kubie i tak się nóżki pocą a co dopiero w zamknietych butkach????
odjeżdżając od moich rodziców -weszłam jeszcze do babci powiedzieć cześć....-mam nadzieję że jeszcze ją zobaczę żywą!!!! -nie odpowiedziała nam....:-(nie wiem czy nawet wiedziała kto my jesteśmy :sad::sad::sad::confused:-ehhhhhh......
piszę tak..i przez chwilkę w taką zadumę wleciałam......-człowiek tak sobie myśli-czemu tak musi być :confused::confused::confused::confused::-(

Alex-dobre z tym oblizywaniem..:tak:

Pryzybela-ten Lubań-jest chyba blisko Zgorzelca -dobrze myślę???
my jeżdzimy tam do rodzinki na wakacje w tamtym roku byliśmy.mój mężulo też z "dołu" Polski pochodzi-najpierw jego rodzice mieszkali w Trójcy k.Zgorzelca a potem się przeprowadzili do Sosnowca.a stamtąd do warmińsko-mazurskiego.no i tu poznał mnie :happy:

kasia ja to przez cycki nie mogę w wannie wysiedzieć bo młoda się dobija do łazienki, podchodzi do wanny i woła żeby jej dać :szok: teraz t. wzięłam w obroty bo nawet spokojnie wykąpać się nie mogę :-( a jak ją kiedyś wzięłam do siebie do kąpieli to damesa przeleżała całą kąpiel przy cycku z nogą opartą o brzeg wanny :-D
moja biega na boso, w skarpetkach z abs znaczy się ;-) gdzieś wyczytałam, że stopka się najlepiej wtedy sama kształtuje a rodzice niepotrzebnie kupują buty profilowane jak tylko dziecko zaczyna chodzić ;-)
kacha a potem wychodzi, że matka to ta najgorsza :angry: też się wściekam :wściekła/y:
pryzybela doskonale cię rozumiem bo tak naprawdę dopiero teraz karmienie sprawia mi przyjemność ;-) ja młodą od początku karmię na żądanie i nie mam jak wyeliminować jej posiłków bo robię to b. nieregularnie... udaje mi się tylko odwrócić jej uwagę albo podać picie z kubeczka ale nie zawsze... był czas, że piła cyca w dzień b. sporadycznie... ale zęby :-(
a to prostowanie tylko wtedy jak ma pupę w górze i ręce powykrzywiane i głowa jakoś tak powykrzywiana :baffled: można zdrętwieć to ją poprawiam :-)
a tak w ogóle moi rodzice też z jeleniogórskiego - Bogatynia, Zgorzelec ;-)
stefcia ja zawsze zapominam zapytać: jak twoja córcia ma na imię? :-) bo rozumiem, że gajutek to pieszczotliwie ;-)

jutro idę do fryzjera bo wyglądam jak człowiek lasu :baffled: borostwór! o ile t. nie zostanie na nadgodzinach :sorry2:

Kata-muszę zapytać męża jak wygląda człowiek lasu???-bo on w lesie przebywa :tak:
co Ty piszesz że co Ty jesteś borostwór???-o ile mi wiadomo takie żyjątka nie występują w lesie :-D:-D:-D:-D Kata-pomyliło Ci się :tak::-D:rofl2::-p
jak już wrócisz od fryzjera to pokażesz jak wyglądasz????
co do skarpetek to też zakładam Kubusiowi z ABS-em.ale jakoś tak w kapciuchach chyba bardziej woli biegać.:-)

o słyszę ryk okropny-prędzej przed rykiem było walnięcie młody glebę zaliczył i dyńką walnął w dywan :baffled::dry:

Kata :-D:-D ja Ci powiem zeby zaspokoic Twoja ciekawosc, bo Stefcia to gdzies na niebie wiadomosci czyta :-p:-p i buja w oblokach pewnie :-p:-p:-D:-D. Gajutek to pieszczotliwie od Gaya :tak::tak:

Kasia Kuba ma kacie ale glownie bez lata :tak:

hej:-) wieczorkiem

paula- u mnie mała paczka pampersów 39,90 w promocji 35 a duża 49,9 a w promocji 42,9, jutro jadę polować na pampersy:tak:
kata- ja postanowiłam nie ingerować w zasypianie Łukasza i nie prostuje mu nóżek, choć tak robiłam wcześniej i powiem ci że lepiej teraz zasypia jak go zostawię:tak::tak: samemu sobie, oczywiście siedzę obok. A w czasie snu sam zmienia pozycje.:tak::tak:
kasia- Łukasz też biega w skarpetkach, ortopeda powiedział że jak do tej pory chodzi bez butów to żeby narazie nie kupować do domu
pryzybela- no właśnie mi też trudno sie rozstać z tym wieczornym karmieniem, bo to sama przyjemnośc, ale ja juz tylko wtedy karmię i czuję że wkrótce będzie koniec. Jedyny ból to to że będę musiała żnów na 8 godzin do pracy chodzić:-(a nie na siedem
stefanka- i co tam na niebie wypatrzyłaś?:sorry2::-D
czuję że nic dziś więcej nie wymyslę, jakaś padnięta jestem:baffled:

Julcia właśnie padła sama w łóżeczku. Jak ja lubię taki spokojny wieczór i jak zasypia sama... :tak: Bez płaczu i kombinacji. :-)

Kata wpadłabyś do mnie to bym Ci zrobiła porządek na głowie... ;-):-):tak:

Stefa i podoba Ci się wyznanie z nieba :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jutrzenka pazurki doprowadziłaś do kultury? :-);-)

Paula-fajnie że Julka już śpi

-mojego szatana dopiero będziemy usypiać...ciekawe o której zaśnie :confused::confused::confused: właśnie wrócili z kąpieli idę mężulowi pomóc przy małym muszę mu w uszkach podłubać i piżamki nowe naszykować. wpadnę później.:tak:

reklama
zapomniałam wam napisać, że mój Łukasz miał dziś po raz pierwszy atak furiii, zaczął ze złością rzucać klockami po całym pokoju, nawet wziął pudełko na zabawki i zaczął nim wymachiwać (ciekawe skąd on ma tyle siły:dry:) i o mały włos ja bym zarobiła:szok::szok::szok:
a później zobaczyłam że mu kolejny ząb wychodzi, czwórka na dole:baffled: i wszystko stało się jasne

miłych wieczorków ja już ide spać:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry