• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata a roznie, czasem jak go ide przykryc to mu wyprostyje nozki i raczki bo on jakos sie skupia jak zasypia :-D:-D a czasem nie bo on i tak sie podciagnie jak bedzie chcial :-D

Kacha chyba ba tym etapie trzeba omijac sklepy szrokim lukiem bo beda wszystko chcialy te nasze potwory :-D:-D

Aga ucz sie ucz :tak::tak:

A ja po 16 zmykam na manicure :-):-) a jutro mam urlop :-):-)

reklama
jejku ja to ostatnio tylko słyszę da i da i tak non-stop! ale to tak dobitnie, że głowa boli i marszczę oczy :baffled:
jutrzenka jeden dzień czy dłużej? pochwalisz się pazurkami? ;-)

kasia myślisz? ale to przez okno? ;-) ona do drzwi mi idzie jak chce wyjść :tak:
a cycy to swoją drogą :baffled: a jaka szczęśliwa jak mnie za rękę bierze i prowadzi do pokoju na łózko :-) śmieje się i głupieje :-D a potem robi takie rozkoszne aaammm i leży :-D

z minami to u nas jest to samo :-D:-D:-D:-D:-D
a Kuba mi w dekolt zagląda i woła cycycyc albo byuzkę podgina albo od góry chce się dostać
a najlepsza jazda jest jak się przy nim przebieram i stanik zakładam-wtedy pieje z radośći uśmiecha się głupkawo i woła cycycycy :-D:-D:-D:-D-co za facet...-jak mu tak zostanie jak dorośnie to chyba jego kobieta będzie paradować po domu z cyckami na wierzchu???? :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D

Witam się i ja :-);-)

Kacha to niedługo będzie standart takie zachowanie naszych maluchów...
A co do ludzi to ja czasem normalnie kur...cy dostaję. Zwłaszcza jak mała wrzeszczy na spacerze. I te durne pytania "Czemu ona płacze?" Nie tłumaczę się tylko odpowiadam pytaniem na pytanie "A pani dzieci nigdy nie płakały?" :wściekła/y:

Jutrzenka rozpieszczasz się trochę? ;-):-) Fajnie też bym wyszła do kosmetyczki... :tak:

Aga pampersy to z drugiej ręki. Ktoś załatwia i na tym zarabia. Nie wypolowane w sklepie bo nie mam gdzie i kiedy polować :-) U mnie w sklepie ta duża zwykła paczka 42zł kosztuje a największa 50 :szok:

Elcia a co Ciebie tak mało ostatnio??? Kiedyś jakoś bardziej się udzielałaś... :sorry2:;-)

Kasiamaj przykro mi, ale może to rzeczywiście taki mały kryzys...;-)

Kata ja moją prostuję jak tak uśnie... :tak::tak::tak:

Kurcze dorośleją nam dzieciaki i pokazują charakterki :tak:
Kasiamaj jak Kuba się chajtnie to przynajmniej nie będzie za Tobą łaził i wołał cycy ;-):-p Hehehe, ale mam nadzieję, że wcześniej Mu przejdzie :-)

Jeszcze T. mnie wpienił, bo stwierdził, że mogłam babcię naciągnąć skoro chciała kupić :wściekła/y: Pewnie jakbym z nim była to by kupił Młodemu dla świętego spokoju, a później będzie chodził i się zastanawiał dlaczego Oliś taki rozpuszczony :wściekła/y: Podobnie jest z moimi rodzicami, jak byłam w Polsce nawet nie mogłam się na zakupach odezwać, że jakaś zabawka jest fajna, bo już lądowała w koszyku :wściekła/y: Wszyscy Szefa rozpieszczają, a później ja muszę się użerać:baffled:

a u nas ostatnio jest na topie ja ja ja i tak ciągle mowi jak cos robi albo ty ty ty :-D:-D:-D

Kata jedzien dzien urlopu, mam jeszcze 5 dni zaleglych i do konca marca musze wybrac,

Paula troche sie rozpieszczam bo ja mam slabe paznokcie i jakbym nie chodzila do kosmetyczki i nie utwardzala to bym zawze miala krotkie a teraz mam faze ze lubie dluzsze, tzn nie takie szpony jak z tipsow maja :no::no::no: tylko takie troche zapuszczone :-D:-D:szok: i umalowane :tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry