• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć:-)
przyszłam do pracy na 7.30 i dopiero teraz skończyłam czytać coście napisały:szok::szok::szok::szok: długo mi zajęło co:sorry2: ale w między czasie prądu nie było i wszystkie kompy w całej firmie padły i trzeba było czekać

grzechotka- gdzież tam Kubuś jest niegrzeczny, on się tylko dobrze bawi, chyba wszystkie dzieciaczki w tym wieku zachowują się podobnie :tak::tak: wesoło masz
monia - mój robi 1-3 kupki, a czasem tylko 1, jak nie zrobi wcale w ciągu dnia to go brzuszek boli
mamoMikołaja- Gosiu- witaj na forum:-):-):-):-) ale miałaś fajnego sylwestra 2007:-D:-D
sylwia- oby została już Oliwia:tak:
kata- ja od kiedy zaczęłam w nocy karmić mlekiem modyfikowanym z butelki w łóżeczku a nie jak wcześniej brałam go do łóżka na karmienie , Łukasz zaczął lepiej spać i budzi sie raz w nocy
paula- a to ci sie udało z tymi pampersami, ja też szukam promocji zawsze:tak:
asia- a nuż ci sie przydadzą ubranka, nic nie wiadomo:sorry2: wcale się nie dziwię że teściowa broni teściowej:dry:bardziej bym się zdziwiła jak by broniła tej synowej:szok:
jutrzenka- spokojnej pracy i smacznego desperado wieczorkiem:-)
stefanka- ty to masz poczucie humoru, zazdroszczę ci bo ja mam czasem z tym problem, jestem ogólnie za powazna:-(
atata - powodzenia w konkursie
weroniczka- ja to bucików takich dziewczyńskich nie mam niestety:no:
kasiamaj- udanego pobytu u dziadków:-)

miłych dzionków

reklama
hej witamy sie i my
jesteśmy już u dziadków-Kuba wariuje.chodzi z pozytywka i kluczami.
zawiozłam dziadkowi fasolkę-ucieszył się jak dziecko!!!:tak:
dziewczyny jestem smutna-babcia mi chyba umiera!!!!
ostatnio jak bylismy to jeszcze chodziła ledwo bo ledwo a dziś już tylko leży!!!! i już nie je..... :no::-(.i nie pije!!!!!:crazy::no:
nie wstaje!!!:no: ciężko oddycha...........
jak na nią patrzę to aż serce boli!!!!

Kasiamaj- strasznie to smutne.... ale wcale to jeszcze nie musi byc koniec....:no: Moja babcia wczesniej miala taki okres, ze juz nie jadla, zle sie czula, gadala glupoty, ze juz schodzi z tego swiata....a zyje dalej i ma sie calkiem dobrze....:tak: Moze to tylko chwilowy kryzys....
W kazdym razie tule Cie bardzo mocno.....trzymaj sie dzielnie i badz dobrej mysli....

Aga jakie Desperado :szok::szok: post sie zaczal a dzis sroda popielcowa :szok::szok:

Kasia wspolczuje, ale moze bedzie jeszcze ok. Moja babcia skonczyla w listopadzie 90 lat teraz amputowali jej palec i nadal bardzo cierpi (ma cukrzyce i to przez nia te problemy z palcami, cukrzycy tak podobno maja), tez czasem sie boje ze to juz koniec ale i tak piekny wiek :tak:

reklama
berek :-)
kacha a co z olisiem, że tak dokucza? rozrabiaka się zrobił? ;-)
ataata trzymam kciuki za wygraną bo mała na zdjęciu przesłodka :-p:tak:
aga ale dzisiaj to chyba notatki robiłaś? :-D nie wierzę, że masz taką dobrą pamięć :-D a może ja człowiek małej wiary jestem? ;-)
alex obudziłaś się już? :-) 13 dochodzi! ;-)
kasia strasznie mi przykro :-( to smutne jak ktoś bliski odchodzi ale myślę, że babcia jeszcze pożyje bo zazwyczaj człowiekowi przed śmiercią się polepsza :tak: bądź dobrej myśli!!! piękny wiek... chciałabym tyle dożyć - Kundzia by miała 56 lat :-)

macie jakieś postanowienia postne bo ja żadnych :zawstydzona/y: i tak nigdy nie udaje mi się ich dotrzymać...
młoda śpi, na spacer chyba nie pójdziemy. może jest i ładnie ale mokro i wietrznie.
a tak to nuda...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry