kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
cześć:-)
przyszłam do pracy na 7.30 i dopiero teraz skończyłam czytać coście napisały

długo mi zajęło co
ale w między czasie prądu nie było i wszystkie kompy w całej firmie padły i trzeba było czekać
grzechotka- gdzież tam Kubuś jest niegrzeczny, on się tylko dobrze bawi, chyba wszystkie dzieciaczki w tym wieku zachowują się podobnie
wesoło masz
monia - mój robi 1-3 kupki, a czasem tylko 1, jak nie zrobi wcale w ciągu dnia to go brzuszek boli
mamoMikołaja- Gosiu- witaj na forum:-):-):-):-) ale miałaś fajnego sylwestra 2007

sylwia- oby została już Oliwia
kata- ja od kiedy zaczęłam w nocy karmić mlekiem modyfikowanym z butelki w łóżeczku a nie jak wcześniej brałam go do łóżka na karmienie , Łukasz zaczął lepiej spać i budzi sie raz w nocy
paula- a to ci sie udało z tymi pampersami, ja też szukam promocji zawsze
asia- a nuż ci sie przydadzą ubranka, nic nie wiadomo
wcale się nie dziwię że teściowa broni teściowej
bardziej bym się zdziwiła jak by broniła tej synowej
jutrzenka- spokojnej pracy i smacznego desperado wieczorkiem:-)
stefanka- ty to masz poczucie humoru, zazdroszczę ci bo ja mam czasem z tym problem, jestem ogólnie za powazna:-(
atata - powodzenia w konkursie
weroniczka- ja to bucików takich dziewczyńskich nie mam niestety
kasiamaj- udanego pobytu u dziadków:-)
miłych dzionków
przyszłam do pracy na 7.30 i dopiero teraz skończyłam czytać coście napisały

długo mi zajęło co
ale w między czasie prądu nie było i wszystkie kompy w całej firmie padły i trzeba było czekaćgrzechotka- gdzież tam Kubuś jest niegrzeczny, on się tylko dobrze bawi, chyba wszystkie dzieciaczki w tym wieku zachowują się podobnie

wesoło maszmonia - mój robi 1-3 kupki, a czasem tylko 1, jak nie zrobi wcale w ciągu dnia to go brzuszek boli
mamoMikołaja- Gosiu- witaj na forum:-):-):-):-) ale miałaś fajnego sylwestra 2007

sylwia- oby została już Oliwia

kata- ja od kiedy zaczęłam w nocy karmić mlekiem modyfikowanym z butelki w łóżeczku a nie jak wcześniej brałam go do łóżka na karmienie , Łukasz zaczął lepiej spać i budzi sie raz w nocy
paula- a to ci sie udało z tymi pampersami, ja też szukam promocji zawsze

asia- a nuż ci sie przydadzą ubranka, nic nie wiadomo
wcale się nie dziwię że teściowa broni teściowej
bardziej bym się zdziwiła jak by broniła tej synowej
jutrzenka- spokojnej pracy i smacznego desperado wieczorkiem:-)
stefanka- ty to masz poczucie humoru, zazdroszczę ci bo ja mam czasem z tym problem, jestem ogólnie za powazna:-(
atata - powodzenia w konkursie
weroniczka- ja to bucików takich dziewczyńskich nie mam niestety

kasiamaj- udanego pobytu u dziadków:-)
miłych dzionków

i tak nigdy nie udaje mi się ich dotrzymać...