• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ale tu wrzawa-aż się mi komp.zagotował tak piszecie :-D:-D:-D:tak:-nie było mnie chwilkę i już 5 stron do czytania. :tak::-p
mój bąku już śpi-dostał dziś nową ksywkę -turkuć podiadek-tata go tak nazwał -bo ciągle podjada cyca!!! :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ja jeszcze muszę popakować rzeczy małego bo jutro jedziemy do dziadków.tak na wizytację co by z rytmu naszych odwiedzin nie wypadli a..no i jeszcze tą fasolkę 2 dziadkowi muszę zawieść.co by z głodu nam nie padł:-p:-p:-p-muszę jutro Kubusiowi jakieś kapciuszki zakupić bo chyba te co ma są już trochę przymałe (tzn.ma paluszki na końcu kapciuszka)-a kapciuszki z wyciętymi paluszkami. (befado) tylko że kupowałam je w Mławie a u nas takich nie mają....

Monia-co do kupek to Kuba robi 1 na dzień -przy dobrych wiatrach 2-ale często jest tak że robi 1 na 2 dni.

Grzechotka-może uda mi się jeszcze coś zlukać -jak coś wyszukam to dam znać -może mamę podpytam????

mama-u nas mój meżuś zawsze zmywa,jak chcesz to Ci go wypożyczę,(za drobną opłatą :-D:-D:-D:-D ) ale tylko do mycia garów!!!!:tak::tak::tak::rofl2::rofl2:-zaznaczam!!!:-p:-p:rofl2::-D:tak:

kasia to ja ci jeszcze powiem, że u nas jest to samo z cycem :angry: ćmoknie se kilka razy i styknie, nawet się nie naje tylko napije :angry: już było tak fajnie, tak rzadko a teraz się wycwaniła i sama mnie woła i prowadzi jak ma ochotę...

a ja już uciekam -mężulo ma dziś dyżur przy kompie-mamy jeden więc musimy się dzielić BUUUUUU!!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:-smutno mi z tego powodu że muszę was zostawić!!!
do jutra!!!

dobrej nocki -karaluchy pod poduchy-niech Wam przyśni się coś fajnego!

Hej!
Kobity, ale dajecie czadu na forum. Nie pamiętam co, kto i o czym pisał, także nie wiem, co napisać :-D:-D
Weroniczko, ja kupowałam oilatum przez pierwsze 6mcy i taka duża butla 500ml starczała na 2-3miesiące przy codziennym kąpaniu. Oilan też jest niby o podobnym składzie, ale mojego Filipa uczulał. A mać unibasis jest naprawdę dobra. Możesz jeszcze poprosić lekarza, żeby ci przepisał cholesterolową maść. Kosztuje 5zł. Robiona na zamówienie.
Grzechotka, Kata ja też powinnam posprzedawać ubranka, ale mi jakoś tak szkoda. Część pooddawałam siostrzenicy, a reszta leży. Jeszcze się łudzę, że może kiedyś się przydadzą, ale zaczynam wątpić.
Basia, ja jestem zadowolona z Huggisów i mam odmienne odczucia niż pisały dziewczyny. U nas pupy nie odparzają, są chłonniejesze od pampersów i w nocy nie musiałam zmieniać mu pieluchy, bo wytrzymywał, a zakładałam nr5. A orientujesz się ile będą kosztowały pampersy w tesco w promocji. Ja kupuję zamiennie, w zależności gdzie się tarfi promocja :-)
Paula, to ci się udało z tymi pampresiakami:-)
Monia, Filip robi 1-2 kupy. A czasem nie robi, ale na następny dzień tak się sfajda, że prysznic murowany.

MamaMikołaja witaj!!

Ja się żegnam i dobrej nocy.
Jak teściowa jest, to nie mam czasu na neta w ogóle. :wściekła/y::wściekła/y: Ale także i ochoty.
A dziś prowadziłyśmy rozmowę o teściowych i synowych. Zainspirowały ją "Barwy...", no i oczywiście broniła mauśki tego faceta.. Ech

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry