• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ale macie tempo :szok: :-) położyłam Mikołaja, słyszę że zasypia ;-) mruczy..
Paula dzięki jeszcze raz, teraz widzę że działa :-)
dziękuję Wam wszystkim za przywitanie :-)
wesoło tu u Was :)
Sylwia gratulacje córeczki :-)

kasia dzieki za link ale to znalazłam w sumie nic tam nie ma co mnie interesuje bo nie weim wciąż jakie objawy może powodować ta bakteria a le zobaczymy w czwartek

witam nowe koleżanki:-D:-D

weronoka ja ci moge wysłać jakies ciuszki ale w koleże niebieskim hehheh ale dla takiej dzidzi to chyba bez znaczenia co

paula moja śpi już od jakiś 40 minut ;-) przy cycu jak zwykle zasnęła ale dopóki jej zęby nie wylizą to tak będzie :blink: ciekawe ile razy w nocy się obudzi :confused::wściekła/y:
mojej kumpeli córa ma ponad 2,5 roczku a g. jeszcze ani razu nie przespała całej nocy :-(
mama jak chcę sobie m.in. poprawić humor to wpadam na BB - dziewczyny czynią cuda :-D

a co dajecie na ząbki? Dajecie viburcol? bo ja właśnie dawałam ale przestałam bo zauważyłam wczoraj na pieluszce różowe ślady :confused: i nie wiem czy to nie od tych czopków, nie wiecie czy one farbują?

Mój dzisiaj za dnia się wyspał to teraz ma problem z zaśnięciem... a noc przesypia od kiedy skończył 6 miesięcy, czasem tylko ząbki dają o sobie znać :happy:

reklama
ale jestem padnięta Kuba dzis od rana mial marny humorek i muczał i buczał cały dzien kupiłam mu nawet dzis puzzle drewniane ze zwierzątkami ale to tez go nie pocieszyło i rzucal nimi we mnie rozbujnik mały

a i kasia no co do drugiego to owszem ale nie w najbliższym czasie a jak bedzie to cóż nowe jakieś sie kupi nie wszystko sprzedam takie najsuperantsze rzeczy to zostawie
ale i tak najfajnejsze ciuszki to dopiero po pół roku sa a tak to spiochy body

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry