• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

PROTESTUJĘ:angry::angry::angry::angry::angry::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Okna byście pomyły dziewczyny, albo poodśnieżały a nie tylko BB:-D:-D

Monia chociaż przeczytałam wszytsko tak po łepkach ale Twojego pytania tłustym drukiem nie dało się nie zauważyc:-D więc u nas przeważnie 2-3 ale zdarza sie mniej lub więcej:tak:

Weroniczka ja balerinek nie mam (no chyba że po mnie:-p) ale za to od miesiąca mam sukienusie dla Małgosi:tak: Tylko cierpię na to samo co Stefanka, czyli lenistwo:-D Ale mam jeszcze troszkę czasu bo kupiłam na 3-6miesięcy;-)

Ja byłam dzisiaj na usg. Oliwia nadal jest Oliwią:tak::-D sama widziałam kreseczkę:tak: No i zaczynam kompletowac dziewczęcą wyprawkę, huraaaaaaaa:-):-)

reklama
No to my juz wykąpani i nażarci! znaczy sie Daria mama jeszcze niet!
Własnie robi porządek z zabawkami bo ona uwielbia miec porządek na ziemi, taki ze co krok to sie potyka o wszystko:-D

Stefciu, no wiesz co do szefowania to możemy sie jakoś dogadać... wiesz wszystko ma swoją cene:cool2::evil:

a w temacie kupek to właśnie słysze że sie Darii rajtki chyba prują hehehe kuzwa juz myslałam że da sobie dziś sspokój z kupskiem, ale chyba coś uwali..,. znaczy się coś zrobi:zawstydzona/y::sorry2:

alex to czym ty młodego karmisz? :szok::-D
sylwia superowo :-) pytałam wcześniej ale może nie zauważyłaś: macie jakieś typy imion?
stefcia moja wali dosłownie ;-) może nie aż tak, że przez nogawkę ale jak się nieraz napnie to słyszę, że wylatuje z dźwiękiem :-D pufff! i jest kupa :-D

Dzięki Dziewuszki za odpowiedź odnośnie kupek ... Wiktor robi zwykle 3,4 więc widzę, że to jednak nic dziwnego ....
No nic ... doszukuję się ... zobaczymy co jutro wyniki badań pokażą:tak:

A widziałyście nasz nowy suwaczek ząbkowy??? Przybyło nam dziś 3!!! I znowu z przerwami wychodzą ... dziwnie idą te zęby mojemu synowi:baffled:

A tak w ogóle to co z naszą Jutrzenką??? Czy może ona w jakiś inny nałóg popadła (np. Desperadowy?:baffled::-D)

Miałam Wam odpisywać, ale nie chce mi się notatek robić ...;-)... a sklerozę mam że szok!
Tyle co pamiętam ...
Sylwia myślę że Oliwią to już na 100% Oliwią zostanie:tak:
Weroniczka przykro mi bardzo, ale Ci nie pomogę niestety ... :-(
MamoMikołaja witaj :-)

i co tam jeszcze ... hmmm ...
A idę pod prysznic ... Pa:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć