• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ale pędzicie jak konie galopem z tym pisaniem :-D:-D:-D:-D:-D
moje chłopaki drzemią sobie po obiadku no to ja znów muszę zaspokoić żądze mojej choroby :tak:

Grzechotko-no ale na drugie śniadanko! :-D:rofl2: jeśli chodzi o ubranka-to nie chcesz dla drugiej dzidzi zatrzymać?-czy już nie chcesz??? co do tych wyników...hm...kurcze to Cię lekarz pocieszył-że też nie wie??? ja wyszperałam coś takiego
www.uronef.pl :: - Forum :: Citrobacter freundii
nie wiem czy to Ci się otworzy/-bo może coś zle zrobiłam.....

Baśka-u nas jak Kuba dłużej pochodzi w huggiesach to też coś tam mu czerwienieje ten siusiak.my mamy te z Kubusiem puchatkiem.
ten Twój miś jest przecudowny!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Paula-podzielam Twoją decyzję co do ubranek.(ja też bunkruję dla drugiego) no a jak laseczka nam się urodzi to zawsze dla sis mogę trzymać-mam gdzie wrzucę na strych i niech leżą.

Weroniczka-oby ta maść pomogła Małgosi -tak jak Kubusiowi pomogła.

Stefanka-szefowo Ty nasza ;-):-)-piękne masz te buciczki!!! :rofl2:

Mama Mikołaja-Gosiu witaj,pewnie -przyłączaj się bedzie nas więcej i co za tym idzie weselej :tak::happy:-fajną datę urodzin ma Twój synek :-):tak:;-)

Weroniczka jak dasz mi porządnego kopa to do piątku wyślę paputki :-D;-)
Na 100% wyślę... ;-)

Alex jak zwykle lata :-D

Gosia witamy i zapraszamy na stałe. I musisz wiedzieć że BB jest jak narkotyk. Uzależnia strasznie i żaden detoks Ci nie pomoże :-D:-D:-D:-D:-D

Grzechotka spoko z lekarzami :baffled::rofl2: eee na pewno wszystko będzie dobrze :-)

Hej:)

Byliśmy na badaniach, Wiktorek był bardzo dzielny, rano ładnie nasiusiaj do woreczka, a w przychodni tylko delikatnie popiskiwał jak mu pielęgniarka krewkę z paluszka wyciskała:tak:. Jestem z niego bardzo dumna!!! Wyniki jutro ... mam nadzieję, że będzie ok:baffled:

A jeszcze jedno ... powiedzcie mi ile dziennie kupek robią Wasze maluchy??? Bo Wiktor robi zwykle 3,4 i lekarz przypuszcza, że to może przez to tak mało przybiera, że to jakaś nietolerancja pokarmowa:confused: ... hmmm ...

Buziaki:)
Zajrzę wieczorkiem ...

Hello everybody pomarancze!!!!!
Nie popisze sobie dzisiaj, bo mi R zadzwonil zeby kolyske dla znajomych przygotowac, to musze poczyscic dziadostwo zwlaszcza poki Kaya spi...:baffled:
Ech, a tak sobie zasiadlam wlasnie do bb i nici z tego....bede musiala wieczorkiem poczytac wszystko...

Milego dnia!
Albo raczej wieczorka, a wiec tym bardziej, zwlaszcza ze maluszki juz niedlugo na wieczorne spanko pojda:tak::-D

reklama
Stefanka z tymi kasztanami mingolskimi może być problem bo ja mam tylko żołędzie tatrskie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: No i teraz nie wiem czy takie mogą być:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Monia Mój Tadziu robi dwie czasem trzy kupki dziennie. Ale zdarza mu się nawet cztery zrobić w ciągu dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry