• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

viki chcialas powiedziec ze nie jestem szefowa ?? osz tyyy!!! przeciez ataata mi pozwolila czasami uzywac tego tytulu hehehe
no i jako szefowa pozwalam wam sie odzywac hehe

reklama
Super, lubię wesołe kobietki :)
o mnie..hmm no więc: Mam jednego dzieciaczka który to za datę narodzin wybrał sobie 31 grudnia 2007 :-). Daje nieźle popalić czasami, ale ogólnie jest kochany. mieszkam na zachodzie Polski, mam 25 lat. Nie wiem co tam bym mogła jeszcze, jakoś nie umiem o sobie pisać :zawstydzona/y:

Stefanko droga. MAłgosia ma stópkę na 8,5- 9 cm. Ale jak wiadomo takie nózie szybciutko rosną. Tak więc chętnie kupiłabym i mniejsze i większe buciki. A trampki są boskie:tak::tak::tak:
Paula te Twoje też są fajniusie i też mogłabym je odkupić:tak::tak::tak:

hej
odebrałam wyniki posiewu kału wychodowali mu jakąś citrobacter freundii nie wiem co to jest i jakaie objawy skutki i wiecie co pediatra tez nie wie dobre co hehhe no wyczytałam że głównie w chorobach układu moczowego jest ta bakteria ale Kuba nie ma z tym problemu przynajmniej tak myslę
w czwartek ide do alergologa do matki polki zobaczymy co ona powie
zrobili antybiogram więc jest to bakteria chorobotwórcza powinno sie ja antybiotykiem leczyć ale czy to ona jest przyczyna bóli brzucha??/ nie wiem

o kurcze grzechotka !! no to ladna zagadka !!
weroniczka ja tobie moge je sprzedac ale tylko za hmm mongolskie kasztany hehhe jedyne co musisz zrobic to kopnac mnie w tylek zebym ci je wyslala :) bo z tym moge miec problemy zeby sie kopsnac na poczte eheh poszperam jeszcze moze dzis wieczorkiem to moze jeszcze cos znajde.

reklama
Czesc kobietki....:-)
Witamy nowa mame- Gosie....:tak::-)

Ja znow od rana latam...ale to norma. Tylko o klubie Oliwiera dzis zapomnialam :sorry2:, bo to zawsze we wtorki...no ale coz.....:sorry2:

Stefanka- a czy my nie mamy przypadkiem manii wielkosci...? :tak::-D
Grzechotka- to lekarze tez nie wiedza? Dobre....:sorry2:
Weroniczka- ja mam chlopiece...., a chlopczycy rozumiem, ze nie chcesz wychowac....;-):-D:-D No chyba ze bys chciala....:-p;-):-D

I co dalej...? Jak mi sie przypomni, to pozniej dopisze....:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry