• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

basia my właśnie z huggisów przeszliśmy - na szczęście - na rossmanowski bo tamte przemakały :-(
fajnego misia wyczarowałaś - szkoda, że nie można powiększyć ;-)

reklama
Dobrze że w tesco od czwartku jest promocja na pampersy...
Tak narobiłyście smaka na słodkie że zrobiłam sobie kawusię i podjadam wafelki w czekoladzie... znów pójdzie w boczki - i poco ja się wysilam na tym steperze:-D:-D

Witam się i ja z wami- gadułami!!! :-D:-D:-D
Ale macie tempo... ;-)

A ja się ubranek nie pozbywam, bo większość mam po mojej chrześnicy a te co własne to zbieram.;-) Najpierw przerzucę do siostry co będzie pasowało, a potem gdzieś skitram dla drugiej dzidzi. Potem znów tyle kasy wydać... :dry::no:

Dota ale narobiłaś tą pogodą. U mnie 2 stopnie i moookroooo... Nawet nie ruszam się na spacer... :zawstydzona/y:

Basia ja mam Huggiesy i nie są złe choć wolę pampersy :tak: teraz udało się załatwić zapas Pampersa na dwa miechy za połowę kasy więc jest ok :-) fajny zapasik :-)

Kasiamaj ale smakowite lodyyy... :-p:-D aż ślinotoku dostaję ;-)

Viki fajnie że uda się odświerzyć starą dobrą znajomość... ;-)

Ataata no widzisz ;-) kasy nie dużo na raz a będziesz miała spokój... ;-)

Grzechotka oszukany suwaczek skoro tak zmienia wiek jak mu się podoba... ;-)

hej ja jestem tylko mam duzo pracy i na szkoleniu z antykorupcji bylam :dry:, nuuda:crazy:

A teraz dostalam wreszcie nowego kompa i sie nacieszyc nie moge (mialam terminal a na nim nie bylo worda i exela tylko ten durny open office i tak mnie wk... ze myslalam ze nie wyrobie. W grudniu mi kupili kompa a dopiero dzis mi go informatycy przyniesli)

milego dnia

jak sie nie odezwe juz dzis to bede dopiero jutro paaaa

No to Paula rzeczywiście Ci się udało z tymi Pampersami. Szkoda że nie możecie zobaczyć teraz mojego kombinatora - dorwał ciastko, całe rozkruszył na podłodze, a teraz leży i je zlizuje. Normalnie mam pieska w domu...
A misia zaraz wrzucę dużego dla zainteresowanych bo dzięki życzliwym kobietką a raczej kobierce wiem jak to zrobić:-)

A oto on

Załączniki

• P2233212.jpg
    P2233212.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Hej dziewczynki.
My już po spacerku i piję sobie ciepły rosołek z prawdziwej wiejskiej kury. Mniam. Byłam kupić unibasis. Zobaczymy czy pomoże.
kata- woj z tym uczuleniem to jest tak że maleńka miała łuszczącą się skórę na uszkach a na buzi i dekolcie krostki. A dlaczego? Bo jak mydliłam jej główkę mydłem to przyokazji pocierałam też uszy, a kiedy mydliłam szyję tp lekko też namydlały się policzki i broda. Natomiast nie pomyślałam że tak robię no i po kąpioeli już nie przemywałam ani buzi ani uszek. A dekolt był znacznie mniej płukany niż reszta ciałka bo jak trzymam małą w wannience pod paszkami to dekolt tylko opłukiwałam wodą z kubeczka a reszta ciała była w wodzie i lepiej się spłukiwało z niej mydło. Mam nadzieję że nie namieszałam i rozumiesz o co chodzi.
A uszka już dziś są jak nowe:tak::tak::tak: maść nagietkowa zdziałała cuda:tak::tak::tak::tak::tak: Tylko buzia dalej wysypana.

A co do huggiesów to oni mają dwa rodzaje pieluch. Tańsze zwykłe i troszkę droższe z kubusiem puchatkiem. No i te pierwsze jak dla mnie są kiepskie i faktycznie odparzają a te z kubusiem bardzo sobie chwalę:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry