• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ataata-bardzo się cieszę że już u Was lepiej!!!- dobrze że zeszło to przynajmniej Darusia się lepiej poczuje.

nie wiem ile jeszcze będę czasu na forum bo potem chłopaki czyt.mój mąż i sąsiad -odłączą nam kabel -bo transfer będą puszczać do nadl.dziś mają sprzedaż drewna!!! zawsze w wtorki mnie odłączają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D na jakiś czas-mam nadzieję że potem sąsiad nie zapomni znów wytki wsadzić :baffled::confused2:

reklama
czesć:-)

ale piszecie, nie nadążam, wypadłam z rytmu BBoomowewgo:no:
ale mam trochę pracy, jak się obrobię to wrócę:tak::tak:
jeszcze ten mój grat znów się psuje, chyba czas go sprzedać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: idę do chłopaków na warsztatach zobaczyć czy coś z nim zrobią:sorry2:
miłego dzionka:-):-):-):-)

Viki-no pamiętam -dobra była:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ciekawe kiedy ruszają od nowa z you can dance??? -bo lubie to oglądać zwłaszcza nabór właśnie takich jak Władzia-wtedy jest śmiesznie...a i jeszcze Roland był dobry....:-D:-D:-D:-D

Aga-miłego dzionka i Tobie.

hello!!!
ale pogoda kiczowata pochmurno i deszcz ze śniegiem pada:wściekła/y:
szogun przespał w końcu całą noc prawie tylko jedna pobudka:tak:
aga no ty wypadłaś z rytmu nie wierzę:-D:-D
viki ale historia i rzeczywiście to musiał być wielki szok...
ataata super że u was lepiej:tak:
grzechotka,elcia uśmiechnijcie się jutro będzie lepiej chyba....:tak:
kasiamaj a u nas też siostra uczyła go klaudia a dla niego za trudne i woła teraz na nią kat,kat fajnie to słychać:-D:-D:-D
miłego dnia dziewczynki!!!

dzien dobry:-):-)

Dziewczyny wiecie co???????u nas wiosna-nooo moze bardziej przedwiosnie:tak:;-)(9 stopni na plusie)
Bylismy na spacerku i jest tak ciepło, tak miło.....powietrze tak ślicznie pachnie...tylko słonka nie ma...nie chciało mi sie wracac do domu:tak::-)

Tak wiec jak chcecie moge Wam załatwic ładną pogode....hehe....;-)

Buziaki i pozdrawiamy:-):-):-)

Dota-mam nadzieję że doleci :-D:tak:

a ja piję kawusię i wcinam takie pyszności a co.....:-):-p

lody.jpg

no i jeszcze coś-"znów"fasolkę po bretońsku gotuję-dla teścia-bo moje słoneczko czytaj-teściowa wyjechała do Gdańska wnuki pilnować a teściowi już się prowiant skończył więc będę dobra synowa i ugotuję mu to co teść lubi najbardziej :tak::-p
oni razem z moim J takie fasolarze!!! :-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry