• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kasiamaj-ale pyszności zajadasz i dobra z ciebie synowa:tak::tak::tak:
paula- gratulacje udanego ciasteczka:tak::tak:
dota- ja tez chcę wiosny:sorry2:
joanna - a jednak wypadłam:nerd:
weroniczka- dobrze ze to tylko uczulenie na kosmetyki a nie skaza

reklama
a pewnie że dobra :tak: a co....... :-D:-D:-D-dziadzio nie może z głodu paść :tak:;-)
a tak mnie na lody wzięło.....:-p
coś przed chwilą mi jakiś błąd wyskoczył i wpisać nic nie mogłam .....:confused::baffled::crazy:

viki viki heheheh a czy wiesz że różowy kiedys był właśnie dla chłopców przeznaczony hehehe:-D:-Da tak swoja droga to musze zmienic ten suwaczek bo co dziennie innaa data wyskakuje 2 dni temu kuba miał 8 tyg i 4 dni :-D

kasiamaja o 11:25 takie smakołyki to sniadanie???:-D:-D

a ja sie wziełam wreszcie ze posortowanie starych ubranek kuby do sprzedania na allegro jedna torbe juz zrobiłam jeszcze jedna mi została i musze zdjęcia porobić może sprzedam w sumie po co to trzymać

heloł :-)
no normalnie baterie wam wyciągnę bo lecicie z postami jak króliczki z enerdżajzerami :-)
my po spacerku: kinia sama zawołała więc musiałam iść. najpierw kazała mi ubrać dźinsy, które mam na dwór, potem otwierała drzwi. połaziłyśmy trochę na korytarzu a ta do wózka się pakuje i bum bum :szok: ale jeździ się fatalnie :wściekła/y: spodnie do kolan mokre :-(

Ostatnia edycja:
grzechotka mnie też to czeka :sorry2: i tak se obiecuję obiecuję, wiosna przyjdzie a w szafie ciasno :zawstydzona/y: już dwa pokrowce pod łózeczkiem leżą :tak:
viki jak on się skontaktował? przez N-K? ;-)
paula ale z ciebie cukiernica :-D ciasto wygląda przepysznie :-p myślisz, że keksówka byłaby za mała :confused:
dotka dawaj tu słońce szybciorem :wściekła/y: kiedyś też mieliśmy drzemkę ok. 13 a teraz przestawiła się znowu na wcześniejszą godzinkę
weroniczka kurcze mi to spokoju nie daje, że kosmetyki podziałały tylko na uszka :blink: dziwne... ale ja lekarz nie jestem ;-) a seria emolium o której pisała baśka jest podobno b. dobra! wszystkie te emolienty są na parafinie i jak mają natłuszczać to patrz gdzie jej jest najwięcej :tak:
ataata super, że darusi tak szybko przeszło! :tak: oby nigdy więcej :no:

gmail mi nie działa! buuuuuuuuu! mam nadzieję, że to tylko chwilowe

[FONT=&quot]Heloł!![/FONT]
[FONT=&quot]Dotka[/FONT][FONT=&quot] - [/FONT][FONT=&quot]na Śląsk też zapodaj tej super pogody. U nas przestało wreszcie padać, ale teraz ciapa się straszna robi i nawet wózkiem nie można przejechać.[/FONT][FONT=&quot]
Kasiamaj - [/FONT][FONT=&quot]ale smaka narobiłaś takim super deserkiem, szkoda że właśnie zjadłam diabolo pomidoro - tak długo za mną chodziła, że jak w sklepie ją zobaczyłam to musiałam kupić

Mi Alexio śpi, na obiadek wszystko przygotowane, dom jako tako ogarnięty, zakupy zrobione, to wreszcie mam czas dla Was

Ja też chciałam wystawić ubranka na allegro, tylko mam ostatnio się mnie pyta co zrobię jak drugi też będzie chłopczyk?? jesteśmy nastawieni na dziewczynkę ale w sumie to ma rację, nigdy nic nie wiadomo...

Alex o dziwo przespał całą noc. Jak padnął przed 20 to się obudził o 8.30 - oczywiście o 5.30 mleko ale na szczęście zasnął jeszcze...[/FONT]
[FONT=&quot]Dziewczyny ja mam pytanko?? Czy któraś z pracującym mam zatrudnia może nianię??[/FONT]
[FONT=&quot]No i druga rzecz – używa ktoś huggisów? Jeśli tak to powiedzcie mi czy wszystko jest dobrze? Ja właśnie kupowałam te pieluchy, ale później koleżanka poleciła mi zwykłe z rossmana więc się przerzuciłam, a że ostatnio była promocja w tesco więc mama znów kupiła mi huggisy i Alex nie dość że się przesikuje – i to nie że ucieka mu gdzieś bokiem bo ma za mały rozmiar dobrany, tylko centralnie ma przód mokry i co 2, max 3 godz muszę mu zmieniać, to jeszcze ma odparzenia.[/FONT]

reklama
basia- ja raz użyłam haggisów, ale Łukaszowi pupa się odparzyła, są bardziej sztywne niż pampersy i trochę mu się wpijały i znów przerzuciłam się na pampersy. Ale powiem ci że nie są takie najgorsze, ale na noc nie polecam.:no::no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry