• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Majka czy na twoim suwaczku kubulek nie jest dziewczynką..ma rózowy garnek i kwiatek..hehe i rozową sukienke...
no ale wiesz..tak też można:rofl2::rofl2:
tylko pytam...:-p

a ja wczoraj dostalam list//maila...od pewnego mezczyzny ktory kiedys kiedys był mi bliski..był prawdziwym przyjacielem i wiele mi pomógł w trudnych chwilach...ale nasze drogi rozeszły sie niespodziewanie...i on zaginął....nikt nie wiedział gdzie co i jak...
i teraz po latach postanowił to wyjaśnic..mowie wam siedzialam i ryczałam caly wieczór tak jakos mnie wzięło..echh

dzien dobry

dzien doberek ale dzis cisnienie niskie ze ho ho ale trza wytrzymac kawke wlasnie pije i hmmm Paula daj ciasta hihihihih
hmmm i co tu jeszcze napisac hmmmm a tak jakos sie dziwnie czuje hmmm i nie wiem dlaczego i kataaaaaaaaaaaaaaaar mam buuuuuuu T mnie zarazil wrrrrrrr obym malej ni e zarazila:)
to narazie mykam :) potem zajrze:)

Dzień dobry.
U nas dziś szaro buro i wogóle do d...

Ataata! Do dentysty marsz!!! Czemu piszesz że daleko Ci do takiej wizyty?
Tak zapowiedziałam sobie że nie pójde bo raz to oni sobie tak kase kasują że aż szkoda , a dwa poprostu nie lubie:baffled:
No ale niby daleko mi było do wizyty a co sie stało... o 18 wylądowałam na fotelu dentystycznym.. no niestety ale ból był juz tak mocny że Ketonal Forte nie pomagał, a co gorsza nie bolał mnie ten ząb co opuchłam tylko siódemka po drugiej stronie:szok: myślałam że to tak ząb promieniuje, ale lekarz mnie pociesazył że ząb promieniuje tylko po swojej stronie:szok:
No i takim oto sposobem otwarł mi ten ząb co spuchłam (zgorzel, leczenia na 3 miesiące) masakra a tą bolącą siódemke chciałam wyrwać ale nie zgodził sie bo tu ropieje a tu rana bedzie =zakażenioe, więc go zatruł... no i w [piątek wyrywamy zęba i leczymy drugiego.
Myślałam że sie nie wybule bo siedziałam ponad godzine, dwa zęby znieczulał, jeden płukał i kanał czyścił, drugi przytruł i tylko 80zł zapłaciłam:szok: a wyrwanie pytałam tylko 60zł więc Anetka nieźle Ty bulisz za dentyste,

uuuu...Ataata czy to ten sam ząb co w ciązy Ci dokuczał????:confused:
wiesz co Dotka jakbyś zgadłą!!! Niby napuchłam zupełnie po innej stronnie wcześniej to wczoraj napierniczał mnie ten co w ciąży, tylko najśmieszniejsze jest to że ten ząb został zrobiony jak urodziłam, tylko ku.... zrobiłam go w przychodni na fundusz no i widać jak ci... mi go zrobiła, żre wczoraj popołudniu myślałam że po ścianach będe chodzić:wściekła/y: ale juz nie boli, oby!

dzień dobry
mój synek od rana woła ma-gda.....:confused::confused::confused::confused:
kurcze może to nasza synowa:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
u nas też jest brzydko-i pada jakieś pioruństwo z nieba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz idziemy na śniadanko i ja w końcu będę mogła coś zjeść normalnego :-p:tak:
na spacerwk to raczej nie pójdziemy :-(
aaaaa-Kuba dziś wyrzucił całe pudełko patyczków do uszu i jak weszłam do łazienki to sobie uszko czyścił....:-)

reklama
kasiamaj tak juz lepiej własnie napisałam na wątku pielęgnacyjnym. jakiś cód chyba sie stał, tfu tfu zeby nie zapeszyć, wygląda to sto razy lepiej niż choćby wczoraj. Właśnie lata z gołym tyłeczkiem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry