• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A ja musze do babci zadzwonic, bo ma przepis na pyszne rogaliki drozdzowe na smalcu...Nie pamietam dokladnie proporcji, ale sa pyszne z przesmazonymi jablkami i posypane cukrem pudrem (a latwo sie robi) i samo ciasto bez cukru, bo marmoladka slodka i wlasne cukrem mozna posypac....

Ooo, Weroniczka, to jak bym sie tak do Ciebie o przepis usmiechnela:-D
Niesamowicie lubie drozdzowki, a w sumie jak sie wiecej upiecze to i zamrozic mozna nie?:-) Czasem sobie kupuje w polskim sklepie wlasnie serowe i takie plackowate, calkiem smaczne, ale co domowe, to domowe:tak:

He he, Paula sie rozkreca! Przynajmniej rodzinka bedzie uszczesliwiona:)

Czesc :-)
Mmmmmm, ale jedzeniowo sie zrobilo na watku.... Same smakolyki robicie, az dostaje przed tym kompem slinotoku.....:tak::tak::-)

Ja dzis pozno sie witam, ale tak mi dzis jakos strasznie dzien szybko polecial. W sumie to bylam tylko na miescie, i to tez nie tak dlugo, a jakos juz wieczor nie wiadomo kiedy.....:eek:

Poczytam troszke i zajrze potem kobietki.....:-)

Paula dziękówka za przepis:-) Wygląda na łatwy więcns pewno spróbuję:tak:

Mnie dzisiaj strasznie głowa boli:-(:-( i to chyba przez moje dziecko bo strasznie głośne się ostatnio zrobiło:szok::wściekła/y: Co chwilę coś do nas gada podniesionym głosem i gestykuluje przy tym ręką tak jakby próbował nam coś wytłumaczyc:-D:-D
Dzisiaj posiadł nową umiejętnośc a mianowicie wchodzenie na krzesło:sorry: Może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że zaczyna na tym krześle tańczyc:szok:

Ale jeszcze tylko pół godzinki i zaczniemy go szykowac do spania, ufffff. Najfajniejszy moment:-p:-D:rofl2:

Hej!
My też naszego rozrabiakę za chwilę kąpiemy i kładziemy spać. A jest niemożliwy i nie wiem jak to będzie z tym spaniem. Ostatnio też zrobił się krzykliwy, płaczliwy i histeryczny. Wrrr
Dentystę zaliczyłam, już trzeci raz no i zostawiłam 400zł, a tak naprawdę nic konkretnego nie zrobiłam. I czeka mnie jeszcze wydatek ok.1000zł:szok::szok::szok::szok: Normalnie się chyba pochlastam.
Weroniczko, najlepsze moim zdaniem jest Oilatum. Nie uczula, nie trzeba niczym smarować ciała. Fakt, że drogie, ale wydajne.
Paula, daj spróbować ciasta :-)

Hmm, zapomniałam co miałam napisać :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry