• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam sie piatkowo! (hehe z R zawsze niecierpliwie na piatek czekamy, wiec teraz codziennie w tygodniu sobie mowimy, ze nareszcze dzisiaj piatek wiec juz prawie weekend i jakos tak tydzien pracy szybciej mija;-))

Ale w weekend produkcja postyow byla:szok: Nawet nie zdazylam wszystkiego poczytac, bo tak jakos w weekendy, to nie mam kiedy...

Ale przynajmniej dojrzalam, ze u Sylwii corcia sie szykuje:tak: Super i ogromne gratulacje!!!:-)
Viki ja tez jako dziecko miewalam czeste krwotoki z nosa i czesto tez bardzo obfite i dlugie. Na szczescie z tego wyroslam, bez interwencji lekarza, chociaz laryngolog mi powiedzial ze jak to bedzie za czeste i pojawi sie anemia, to bedzie trzeba pochowac te naczynka...Bo one nie tyle slabe byly, co za bardzo na wierzchu, wiec oslabienia, czy nawet katar czesto sie takim krwotokiem konczyly...
Ale jesli to jest uciazliwe dla Ciebie i Damianka, to faktycznie lepiej taki zabieg zrobic i miec spokoj:tak:
Basia fajowy ten misio, a u Malego to faktycznie moga byc zebiska...Moja tez nie chce paszczy orwierac, wiec bardziej przypadkiem odkrywam nowe perelki i bardzo czesto wlasnie w dzien jest w miare spokojna i grzeczna, a jak cos sie tam z dziaslami dzieje, to w nocy sa przeboje:baffled:

Ech...nie mam sily za duzo pisac, bo mnie okropny katar dopadl i taka przymulona jestem...mam nadzieje ze na Kaye nie przejdzie, i ze sie szybko wykuruje... ale sie chociaz staram podczytywac co ciekawego piszecie dziewuszki:tak:

reklama
Co tak pusto?

Ja właśnie piekę swoje pierwsze samodzielne ciasto w życiu :zawstydzona/y:
To znaczy nie kupione w torebce :sorry2: ciekawe co z tego będzie... :dry:

Weroniczka dobrze że to tylko zła reakcja na kosmetyki. A co małą uczuliło?

Pryzybela dużo zdrowia dla Ciebie :-) Kuruj się :-):-):-)

No wlasnie Weroniczko, dobrze ze to nie skaza...kosmetyk zawsze mozna jakis delikatny dopasowac i raczej to mniejszy klopot niz z alergia pokarmowa. I mam nadzieje ze sie Wam to szybko uda!:)

Paula, dzieki! A ciachem sie pochwal pozniej!:tak:Na pewno wyjdzie smaczne:D

Wyszło :) :) :)

Ale jestem happy :-):-):-):-):-):-) Pierwszy raz i udany. Aż nabrałam chęci do dalszych eksperymentów :-):-):-)

A zrobiłam ciasto piaskowe biało czarne :-):-):-)

Elcia dzień dobry... Ale posta walnęłaś :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-p:-p:-p

Weroniczka, podobno oliwki bardzo czesto uczulaja....Sprobuj narazie pozamieniac kosmetyki na delikatne (zamiast oliwki jakas emulsje nawilzajaca), nieperfumowane do wrazliwej skory... Zreszta jesli Malgonia nie ma bardzo suchej skory, to kapac mozna nawet bez mydelka, w samym Oilatum np... A moze skoro malutka ma suche uszka, to wlasnie najbardziej uczula to czym glowke smarowalas? Tak sobie gdybam tylko, ale Ty przeciez jestes doswiadczona mamusia to na pewno najlepiej sama wiesz co robic:tak:

Hej Elcia!!!! :-)

Sylwia jak chcesz to wrzucę na odpowiedni wątek...;-)

Ja zawsze byłam przekonana że nie mam ręki do ciast a uwielbiam je jeść...
I tak mnie dziś naszło.... ;-)

reklama
Paula, to dawaj przepis, moze i ja sie skusze na jakies ciacho:-) Mam powod do swietowania, bo wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostrzenica (lub siostrzeniec) ma 1,5 cm i sobie ladnie rosnie:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry