• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia bo Dota niec nie mowila ale to jest ZŁOTY ZĄB :-D:-D:-D:-D:-D
heheh....wlasnie,wlasnie to jest złoty ząb i jeszcze ma jakies takie niebieskie kamyczki....hehe :-Di takie rózne bajerki...:rofl2:

dzien dobry!!!:-):-):-)

uuuu...Ataata czy to ten sam ząb co w ciązy Ci dokuczał????:confused:

Pracujcie ładnie panienki-dzisjuz poniedziałek,do piatku chwila i weekend....:-D

milego dnia! i zdrówka zyczymy:tak::tak::tak:

reklama
hej:-)
kasiamaj- bidulko zdrowiej, może jakąś smectę albo zaparz jagody czarne suszone jak masz
jutrzenka- u mnie też zima, cały czas pada śnieg:szok::no::crazy::angry:
monia- skąd się biorą tacy dranie:no:
mały dziś mi znów spał od 20 do 4 rano:happy::happy::happy::happy: o 4 zjadł mleczko i zasną do 6.30
ataata- do dentysty marsz

i wszystkich pozdrawiam bo muszę popracować:sorry2:

Aga-nie jagód nie mam-ale one na mnie i tak nie działają -wręcz odwrotnie to wolę nie!!!!

-zjadłam kromkę chleba zobaczymy może będzie lepiej????
muszę jeszcze na zakupy pojechać-bo nie mam nic na obiad.a tak mi się nie chce!!!!

WItam

Ataata ja jestem świeżo po wyrwaniu i nic nie bolało ale teraz swoje cierpię bo prawdopodobnie mam powikłanie 2-4 % osób ma to po wyrwaniu i nie poszłam z stanem zapalnym do dentysty a nazywa to się "suchy ząb" bo jak mi wyrwali to nawet kropla krwi nie poszła i nie zrobiła się skrzeplina aby mogło to zakryć kość i chyba będę miała opatrunek :-(:-(:-(:-( pewnie antybiotyk dostaniesz na początek bo jeśli spuchłaś to na pewno od razu nie będą go leczyć :dry:

Jutrzenko u mnie tez 10 cm śniegu przez noc spadło i w dodatku mam letnie opony tragicznie się jedzie po mojej ulicy. Ty masz dobrego męża bo jak rano wstałam to sama odśnieżałam drogę do mamy domu i samochodu

kasiamaj jak jest śnieg na kwiatkach to dobrze bo nie zmarzną im listki najwyżej troszkę się pozwijają

DotaZ jeśli dobrze zrozumiałam za jednego zeba zapłacił twój mąż 1500 zł jeśli się mylę to popraw mnie :dry:

Wczoraj byłam z Roksaną na tych urodzinach u jej koleżanki dzieci się wyszalały a ja poszłam z rodzicami na gorę sobie poplotkować :tak: poznałam fajne osoby i chyba utrzymamy kontakt bo nie daleko mieszkają nas.

Boże-ale mi się łapy trzęsą!!!!! :szok::szok::szok::szok::szok::szok: poszłam na chwilunie do łazienki miskę od prania zanieść wychodzę a Kuba stoi na 3 schodzie ruszył za Rufim bo ten chciał na dół zejść (zapomniałam zatrzasnąć barierkę) kurde sierota ze mnie zaraz go złapałam!!!! a on w ryk że mu taką zabawę skończyłam!!! trzymał się balustrady (drewnianych szczebli) i schodził -matko!!!!! :szok::szok::szok::szok: dobrze że tylko odstawiłam miskę!!!!

Anetka-to dobrze bo mmiałabym po kwiatach!

Anetko tak 1500zł...ale wiesz w tym jest cena wizyty,leczenie(kanał bedzie ponownie leczony-2 wizyty),nowy zab-sztuczna cała gorna dwojka,zdjecie,znieczulenie....eee i pewnie cos tam jeszcze....tak wiec całosc tyle wyniesie:tak:
Ty teraz cierpisz??? kurcze oby to szybko Ci przeszło:tak:
Kasia a moze przejdz sie do apteki,niech Ci doradzą co Ci moze pomoc....

Aga no to ładnie mały spał:tak:

Ja chodzę z bólem już 3 dzień :no: ale mnie już skroń boli i pół szczeki ale jakby dziś troszkę lepiej :-(:-( mam uczucie jakby mi śmierdziało z buzi wstydzę się ją nawet otwierać jak mówię bo jeszcze ktoś poczuje. A za wyrwanie zapłaciłam 130 zł no i jeszcze mogę za te opatrunki beknąć ale zobaczmy :-(:-(

Ja nie poszłam:-)

Witam się z Wami w ten śnieżny ( niestety) dzień.

Niedługo jadę z Małgosią do lekarza bo zrobiły się jej takie strasznie suche uszka. Zobaczymy co nam powie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry