• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dota, 1500zł za zęba??? To chyba jakiś holiłudzki :-D:-D:-D

Asia bo Dota niec nie mowila ale to jest ZŁOTY ZĄB :-D:-D:-D:-D:-D

A Desperados to takie piwo o smaku Tequili:-):-), oczywiscie pewnie z zalozenie tylko bo dla mnie to smakuje jak jakis Reds czy cos w tym stylu a piwa to wogole nie przypomina a tequili to nie wiem bo ja nie pije takich trunkow

mam apel :
niech ktos wyłączy tę cholerną zima :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, u mnie w nocy napadalo z 10 cm sniegu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,

dobrze ze mi R odsniezyl samochod i dojscie do drzwi od kierowcy bo bym miala po kolana mokre spodnie :angry::angry::angry::angry:,

DOTKA zabieraj ten snieg nad morze jak u Was nie ma :crazy::crazy:

reklama
Viki nie wiem niestety bo ja nie kupowalam zadnych zabezpieczen do szaf bo przesuwna szafe mam w wiatrolapie a tam rece Kuby nie siegaja :tak::tak:

I fajnie ze juz niedlugo V wraca, niech wiosne ze soba do kraju przywiezie :tak::tak: (zwłaszcza w okolice Wawy ;-);-))

witam się i ja
I dołączaqm sie do apelu Jutrzenki:
ZABIERZCIE TEN CHOLERNY ŚNIEG TEŻ Z KRAKOWA!!!! Bo mam go już dość:wściekła/y:

Jutrzenka u nas to samo, całą noc padało:angry:

viki mnie sie wydaje że napewno są takie zabezpieczenia:tak: no jak są zabezpieczenia na kibel pokrętła od kuchenki to na drzwi od szafy napewno, z resztą kiedyś w sklepie widziałam całą półke różnych zabezpieczeń, było tego tyle że nawet nie spamietałąm, ale cos mi sie kojaży że było na 99% coś na szafe jak Twoją

Ale mnie zab nawala:wściekła/y:już nawet spuchłąm. ale do dentysty mi nie prędko:no:

hej dziś na nowo!!! tzn znów żle się czuje jeszcze do tego rano mi krew z nos poszła :-( nie wiem co się dzieje?może jakieś osłabienie....ale tylko mnie dopadło bo wszyscy z rodzinki zdrowi :tak: Kuba dzieki Bogu dał mi dziś w nocy odsapnąć-chyba dziecko wiedziało że coś mamie dolega obudził się tylko dwa razy i ładnie spał nie marudził :tak:teraz patrzy na śmieciarkę bo po kubły przyjechała -wygląda i buuu woła.zaraz idziemy na śniadanko,wstalismy 8:24
miałam w planach dziś zakupy-ale nie wiem czy dam radę???-w dodatku spadło tyle śniegu u nas że ta moja odkryta prędzej wiosna -gdzieś znów się skryła pod tą warstwą śniegu.
no właśnie znów śnieg!!!!
idę Was poczytać ......

kasiamaj zdrowiej...

z co do krwi z nosa to ja mam ten problem z damianem...
zaczeło sie jak mial okolo 4 lat...
ma teakie okresy ze jest ok, ale jak np jest przeziebiony czy chory i organizm jest osłabiony to masakra...leci i leci i koncanie widac.
poczatkowo bylam przerazona, niejednokrotnie wzywałam pogotowie, ale teraz nauczylam sie nie panikowac i jakos dajemy rade.
ostatnio tak mial jak bylam z pawłem w szpitalu i moja mama z nim byla to tez mało w gacie nie narobila ze strachu, bo to na serio nie wygląda dobrze bo ta krew leci ciurkiem...

bylam z nim juz u kilku lekarzy...ma słabe naczynka w nosie.mowili ze jak bedzie sie zdarzało czesciej to bedzie trzeba wypalic..ale dwa lata byl spokoj i teraz znow sie zaczeło...tak wiec jak V wróci zaraz ide do laryngologa niech to raz jeszcze zobaczy .
wczoraj wieczorem wlasnie mialam akcje i prawie mi sie nogi ugięły..bo tak długo to jzu mu dawno nie laeciała...
ale opanowalismy..tylko ze ja pozniej całą noc nie mogłam spac bo chodziłam do niego sprawdzac czy wszystko ok...

Hej!!!

Ale naskrobałyście wczoraj wieczorem :szok:

U mnie też duuuzo śniegu buuuuu :-(:-(:-( nawet na spacer nie wyjdę, bo jak tu łazić w taką pogodę....

Kasiamaj i gdzie ta obiecana wiosna??? :sorry2::-D

Viki ja w lato mam problem jak za bardzo mi słońce przygrzeje i bez czapki chodzę. Po dziadku. On też ma słabe naczynka i wiecznie krew z nosa... :zawstydzona/y:

Proszę do wyboru! :-) Blokady drzwi, okien i szaf , Zabezpieczenia drzwi, okien i szaf - Porównanie cen i produktów z Twenga - ceny, produkty, opinie, forum, zdjęcia, charakterystyki...

Ataata! Do dentysty marsz!!! Czemu piszesz że daleko Ci do takiej wizyty?

Jutrzenka Ty to masz dobrze z R że Ci takie usługi z odśnieżaniem robi żebyś się nie zmoczyła :-D

reklama
Paula-no była widziałaś sama na fotce,,,,,ale gdzieś ja zawaliło!!! :tak:u mnie kwiatki w ogródku pomarzną bo już im się ciepło zrobiło i wypuściły listki :wściekła/y: a tu je znów śnieg zawalił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry