• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Cześć dziewczynki. Tęskniłyście choć troszkę?? :-(:-(
Wpadłam się przywitać i lecę czytać wiadomości. Żyję, jeszcze i ledwo, ledwo. Nie wiem co się dzieje z małym. W dzień aniołek - lata, wariuje, śmieje się, pada na 2-3 godz i znów to samo a w nocy kosmos - cały czas się wierci i miauczy, napina się i nie wiem o co chodzi. Do jedzenia nic nowego mu nie wprowadziłam, do picia również... myślicie że mogą mu wychodzić zęby piątki?? Wszystkie poza tym już ma a tam nie daje sobie zajrzeć. Siusiak już się wygoił, oglądałam go na wszystkie strony i nic niepokojącego nie zauważyłam więc może to rzeczywiście zęby.... W nocy nie śpię a w dzień ratuje mnie tylko kawa, bo przecież trzeba i posprzątać i obiad ugotować, dobrze że choć dzisiaj kończą robić łazienkę....
Na razie to tyle...
PS: u nas ciągle sypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Gdzie ta WIOSNA????

hejka!!
u nas już lepiej jeszcze tylko katar i Ksawek kaszel:tak:
śniegu też napadało i jeszcze pada brrrr
dziewczynki do dentysty ja już mam spokój do śmierci i dzięki bogu ale też się wycierpiałam:-D
Miłego dnia....
poczytam sobie co napisałyście

Ten miś w podpisie - pochwalę się wam - to moje arcydzieło :-):-)
chciałam Wam wkleić normalnej wielkości zdjęcie ale niestety nie wiem jak się to robi...

Baśka wow... zdolna jesteś :-)

Możliwe że to piątki :tak:

Basia jak piszesz posta to niżej masz opcję zarządzaj załącznikami i tam wrzucasz fotkę :-)

Joanna no i fajowo że masz po kłopocie... ;-)

Weroniczka daj znać co lekarz powiedział. Oby to nie była skaza... :-(

Ja też nie poszłam na spacer bo właśnie wstałyśmy :-)

reklama
Już jesteśmy. Więc skaza to to napewno nie jest. Najprawdopodobniej jest to uczulenie na kosmetyki:confused::confused::confused: Mam małą myć w specjalnych płynach ( coś na podobieństwo oilatum) i w krochmalu. Dostałam też skierowanie do laryngologa jakby się nie poprawiało. Tak więc zobaczymy za kilka dni co to.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry