• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Przepisu kochane Wam nie dam z prostej przyczyny. Ciasto robiłam całkowicie na chybił trafił i nie mam pojęcia ile czego dałam. Może właśnie dlatego takie smaczne wyszły:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Asiacur a powiedz mi na ile starcza taka buteleczka oilatum? Bo jak dla mnie jest naprawdę obrzydliwie drogie:baffled::baffled::baffled:

reklama
Dobry wieczór!!

My byliśmy dziś na kontrolnym ważeniu i nadal jest nieciekawie. Wiktor ostatnio przybiera cały czas po 400g na dwa miesiące i waży niecałe 10kg a przy jego 80cm jest to zdecydowanie za mało ... jak twierdzi lekarz. No i mamy jutro badania ... mam strasznego pietra, ale w duchu wierzę, że taka jego uroda ... szkieletor jeden:tak:

Tematu dentystowego nie będę rozwijać, bo aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl ... współczuję wszystkim, które mają teraz z tym problem ... mnie to pewnie też czeka, ale najpierw to chyba patelnią w łeb sobie palnę bo przytomna do dentysty nie pójdę:baffled:
Jedyne co mogę powiedzieć to że od kilku dni Wiktorek strasznie zgrzyta zębami ... brrr... przeraźliwe to jest!

Gratuluję wszelkich udanych wypieków!!
No i życzę wszystkim zdrówka:)

Mnie na dziś tyle (choć więcej niż Elci;-)), bo po ostatnich emocjach jakaś jestem wykończona ... DOBRANOC:)

Monia to rzeczywiście drobniusi Wiktorek... :sorry2:;-)
Będzie wszytko ok :-) Nie martw się na zapas... ;-):-)

Nikogo nie ma idę. Dobranoc!!! ;-)

Ostatnia edycja:
nasz histeryk właśnie zasypia-co jakiś czas jeszcze zawyje.
ja czuję się już dobrze!!!!-nareszcie.byłam dziś z Kubą na spacerku koło domku i ulepiliśmy bałwana-fotki wrzucę na NK.albo na bloga-(dla zainteresowanych) :tak: jak nasze dzieło wyglądało....piszę wyglądało bo już nie wygląda!!!!-po 4 godz.bałwan zaliczył glebę!!!! :-(:-(:-(:-(-bo zaczął padać deszcz i .............nie ma bałwana!!! ciekawe jak Kuba jutro zareaguje-na widok leżacej sterty śniegu??? -oby się nie rozpłakał :baffled:

Weroniczko-a może jeśli (piszesz) że oilatum jest drogie-no bo jest.- to może wypróbuj OILAN -to podobne jest. albo kup tą maść którą wszystkim polecam -napisałm o niej na "pielęgnacja maluszków" no co ona dokładnie jest. -bo Atatta-ma z Darusią też problem.
albo zapytaj Asię -ona też kupiła dla swojego maluszka.-nam tzn.Kubusiowi bardzo pomaga-właśnie na suche miejsca......

Baśka-trzymam za Ciebie! a MIŚ-jest przepiekny!!!-zdolniacha z Ciebie!!!!

Pryzybela-zdrowiej szybciutko!!!!

Paula-Gratki za samodzielne zdziałanie ciacha!!!!

Dobry na wieczór!! U mnie cisza - Alex śpi - oczywiście nie wiem jak długo ale oby do rana :tak::tak:
Pryzybela - witaj w gronie smarkatych i pociągających ;-) no i GRATULACJE kolejnego przyszłego członka rodziny
Paula - Tobie również należą się GRATKI. Ja muszę się Wam pochwalić - znów - że kiedyś miałam fazę że co niedziela było inne ciacho, ale teraz albo mi się nie chce albo nie mam czasu a jeść też lubię
Weroniczka - dobrze że to tylko zwykłe uczulenie. My używamy serii emolium - 200 ml butelka płynu do mycia wystarczyła mi na jakieś 4 mies i kosztuje ok 20 zł, z tą tylko różnicą że nie wlewam tego do wody bo u nas więcej ląduje wody na podłodze niż na małym więc wylewam na ręcę rozsmarowuję i wtedy go myję. Do tego jeszcze żel do mycia twarzy no i balsam po kąpieli. Jest to seria delikatna i bezsapachowa, specjalna właśnie dla dzieci z wrażliwą skórą
Sylwia - Twój szaleniec wychodzi na krzesło i tańczy, a mój na krzesło, później na stolik i wskakuje do łóżeczka na główkę, jak to zobaczyłam to myślałam że mnie szlak na miejscu trafi
Monia - kochana nie martw się na pewno wszystko będzie z Wiktorkiem wporządku, poprostu rośnie Ci "szkieletor" i tyle

A to mój kochany brzdąc z zadowoloną minką na bujaczku z wibratorem:-D:-D:-D

Załączniki

• P2083174.jpg
    P2083174.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 29
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry