• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczko ja mam takie chcesz???

Załączniki

• warszawa 004.JPG
    warszawa 004.JPG
    65,9 KB · Wyświetleń: 34
mamo Mikolaja super trafilas bo ja akurat jestem tutaj szefem
hehehehehe:-D oj Stefcia Stefcia:-D

MamaoMikołaja witaj;-)

Monia u nas 1 góra 2 kupki a czasem co 2 dni

Weroniczko ja popatrze bo miałam materiałowe malusieńkie, ale wszystko prawie daje siostrze R. więc musze popatrzyć

Kurcza Daria mi buczy za uchem i tyle mnie było ide kąpać brudaska

Paula dziękuję za pomoc ale ja chyba coś źle robię bo niby zapisałam wszystko a mój suwaczek się nie pokazuje :baffled:
A takie uzależnienie jak BB mi się przyda, na szczęście nie jest groźne :-)
o kupkach to ja też się wypowiem: Miko robi raz dziennie albo raz na dwa dni.
Śliczne te butki, zawsze mnie rozczulały takie dziewczęce różowe buciki :-)

też idę szykować szkraba pomału do spania bo marudny jakiś dzisiaj, wpadnę potem

uwaga wrocil wasz szef !!! czyli oczywiscie ataata hehehhe fajnie bylo byc waszym szefem w dniu dzisiejszym ale wszystko co dobre kiedys sie konczy...
mam nadzieje ze zapamietacie mnie jako dobrego szefa ??
pozdrawiam serdecznie wszystkich ziemian

stefcia uwielbiam twoje poczucie humoru :-D:-D:-D
mamomikołaja i ja witam :-) rozgość się ;-)
weroniczka i u mnie by się coś znalazło. cyknę fotkę i zobaczysz ;-) potrzebujesz jakiś konkretnych, na jakiś termin czy po prostu tak na wiosnę?
monia moja wali 1 dziennie :-) to i tak radość bo niedawno robiła 1 na 2 dni :sorry2:

wpadnę może dzisiaj na nockę ;-)

reklama
Kata tez tak napisala....:tak::-D:-D No, ale ok, nie badzmy wulgarni.... wiec- Oliwier robi 4-5 kupek dziennie.... tak lepiej Stefanio- strozu moralnosci?
A slowo wali tak na marginesie bardzo akurat do mojego Oliwiera pasuje, bo on jak zrobi to jak stary chlop, czasem nawet plecy ma upaprane, a i z nogawki potrafi wyleciec....:tak::tak::tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry