• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

I ja się witam :-) Dzisiaj histeryk dał mi pospać całą noc, ale i tak się kręcił jakby miał robaki w pupie, non stop przez sen odpalał swoją pozytywkę, grunt, że się nie darł:tak: Za to teraz szaleje i sam nie wie chyba co ze sobą zrobić, czy ma się śmiać czy płakać:confused:
Kurcze przeczytałam to co napisałyście i już zapomniałam co mam napisać.

Iza
trzymaj się jakoś, oby ten limit nieszczęść już był wyczerpany:tak:
Grzechotka oby wyniki były prawidłowe i Kubulek już się tak nie męczył :tak:

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam i wysyłam buziaki...
sweet_kisses.jpg

reklama
Helołłł... :-):-):-)

Kasia to może ta pozytywka go rozbudza jak się włącza... ;-)

Kata eee no to fajna fryzurka :-D:-D:-p:-p i ja jestem słodyczo- maniakiem... Ale jakoś tycie kiepsko mi idzie. Chociaż troszkę się już udało, no i cycki mi tak już nie wiszą :-D:-D:-D:-D nawet D zauważył :-p:-D

Grzechotka daj znać jak po lekarzu... No i powiem Ci że R jet po prostu niemożliwy... uśmiałam się z tego...

Jutrzenka mówisz że jak byłaby sama to nie musi wpuszczać? Ja miałam problem z komornikiem swojego czasu i w ciąży się z nim wręcz szarpałam w drzwiach...:zawstydzona/y:
Mandat z 200 urósł do prawie 600zł i telewizor chciał mi jeleń buchnąć... No i zawsze byłam sama jak przychodził... :zawstydzona/y:

A i Julka też tak usypia... :-D często...

Joanna a Ty gdzie???

Basia;-)

Paula widac, widac:tak: Ja czuję sie świetnie. Jestem spokojna bo ruchy już są regularne i mała da się zaczepiac, tzn jak zapukam do niej to mi odpowiada kopniakiem:-D

Cieszę się, że forum ożyło ale mi jest strasznie ciężko nadążyc. Chciałabym napisac do wszytskich, żeby ktoś nie poczuł się urażony ale nie wyrabiam:-( dlatego narazie pozostaję przy czytaniu;-)

To fajnie że maleńka kontaktuje się z mamunią i odpowiada na zaczepki :-)
ciekawe jak Marcelek zareaguje jak Oliwka się urodzi :-);-)

No u mojej Martyny też już widać tylko troszkę jej w tyłek poszło bo taka szeroka się zrobiła :-D:-D:-D no i dzidzia ostatnio nie chciała pokazać co ma między nóżkami ;-) więc może za dwa tyg... :-)

Jedyny obraz jaki mam teraz przed oczami to Marcel pakujący swoje paluchy w ucho lub oko małej:-D:-D
No ciekawe jak to będzie:baffled: Czy nie będzie zazdrosny:confused:

reklama
u mnie dopiero obiad dochodzi bo lezalam 2h z takim bolem glowy ze nie dalam rady stac, az z toaleta z bolu rozmawialam :no:

Paula trzeba go blo nie wpuszczac wcale, a nie ma takiego przepisu zeby Wam z 200 zrobil 600 :no::no:, to taki straszak. A telewizoru tez by Wam za 200 nie zabral bo co by z nim potem zrobil, oni (tzn poborcy nie komornicy choc tak o sobie mowia) troche sie zagaopowuja :tak::tak: ale sposobem ich, sposeobem :-D:-D

Basia nie ma lekarstwa na bb, trzeba przywyknac do tego uzaleznienia :tak::tak:

Sylwia suuper ze wszystko w porzadku, poglaszcz sie po brzuszku ode mnie :-)

Kasia dobrze ze jeszcze nie chodzi przez sen ;-) bo by smusiala za nim

Dobra znikam bo mam glizde na kolanach ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry