• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

U nas jest bezpłatnie(z kierunkowym-nr taxi) a teraz czytam na necie,ze jest roznie i nie wszedzie da rade.....chyba najlepiej znajdz sobie daną firme taxi z danego miasta i oni powinni miec numery.....echhhh zagmatwane to jakies:baffled:;-)

reklama
wpadłam na moment ale nie obiecuję, że będę bo może być tak jak wczoraj :baffled:
młoda użarła mnie w plecy! i to tak cholernie mocno, że miałam odruch żeby ją palnąć! t. był z tyłu i się powstrzymałam, kazałam ją natychmiast zabrać! trzęsłam się z pół godziny ta mnie wk....a i tak bolało! :wściekła/y:

dota ten mój paszczak dziękuje krzysiowi za różyczkę ale gdyby wiedział jaki to gryzipiór to by tak nie startował do mojej panieny ;-):-)

kupiłam młodej w biedronie komórkę za 4 zeta (czarno-szarą bo musi oczywiście pzypominać nasze :baffled:) i wiecie, że nawet się bawi jak prawdziwą! ma jakieś tam odgłosy, rybkę migającą na monitorku, datę, godzinę i stoper bo jest na baterie. a nasze musimy chować bo mężowska odstawiała dzisiaj harce w nocy aż musiał baterie wyciągać bo się jakieś zwarcie od paszczaka śliny porobiło :-D pikała mu, przestawiała profile itp. :-D

my płeć poznaliśmy na drugim usg w 22 tyg. pan doktor zapytał się czy ma podglądnąć - ja chciałam wiedzieć. no i pokazał się - jak to doktor określił - piękny hamburger! :-D dobrze, że nie dodał: po mamusi ;-):-)

zdjęcia z nową fryzurą nie wkleję bo ściachała mi tylko grzywkę tzn. prawie nie mam ale tak lubię :tak: tył i boki zapuszczam a na następną wizytę umawiam się na pasemka. wtedy będzie metamorfoza :-p

Kata-woj ja też miałam dzisiaj taką akcję:-(:-( Ubierałam małego na podłodze i gnojek zasadził mi porządnego kopniaka w brzuch. Naprawdę już miałam ochotę mu trzepnąc ale zaraz sobie pomyślałam, że to i tak nic nie da:baffled: ale humor już mam zrąbany na cały wieczór:-(

no i znowu produkcja...... pełną parą!!! :-):-):-)
no nic -ogarnęłam to jakoś ....
i tak......

Dota-no pewnie że fajne i to i to.....:-D:-D:-D:-p
Alex-tym razem normalnie :-D-nie ma za co!!!! :-p:happy:
Viki-to niezły "szaszor"miałaś -nie dziwię się że głowa przy tym wysiada... :baffled:
Stefanka-u nas tak jak u Pauli -taksówkarze mają komórki.
Joanna-ale masz już fajnie że Ksawek śpi.a z tą chęcią na ręce-to jak to się mówi podajmy sobie dłoń-u nas to samo i pisk do tego!!! -koszmar.:dry:
Kata-to pokażesz pasemka oki :confused::confused::confused::tak: oglądałam dziś też te komórki ale w końcu zdecydowaliśmy się na dinozaura z 5 zeta.:-D:-D:-D:tak: a z ty hamburgerem to DOBRE!!!! uśmiałam się :-D:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry