• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam

Uwaga!!! napisałam już maila do faceta w sprawie naszego zlotu czarownic i czekam na odp.

Sylwia i się też coś podobnego zdarzyło w ciąży z Madzią :-( Sebek wskoczył mi na brzuch na lewą jego cześć odruchowo napięłam mięśnie i to może mnie uratowało :szok: ale strach w oczach był

Paulo też miałam przygody z Komornikiem ale moja mama wyszła i oznajmiła że mój mąż tu nie ma meldunku a ona nie mam zamiaru tu go wpuszczać i sprawa już jest przedawniona

kata-woj moja Madzia mnie szczypie i w trakcie nawet krzyczy bo oczekuje że i ja wrzasnę z bólu i się cieszy mała cholerra :-p ale wiem że ona nie zdaje sobie sprawy że mnie to boli

Weroniczko bo wszystko co dla dzieci począwszy od jedzenia,zabawek, ubrani w Polsce jest bardzo drogie kiedyś VAt na artykuł dziecięce był 7 % ale ktoś wpadł na pomysł że za dobrze nam

Viki u mnie Roksana uważa że umie śpiewać ale ja po 5 min wymiękam a ona tak potrafi z 3 godz. mi nad uchem plus Madzia próbuje ją naśladować a Sebek piszczy jak mu starsza siostra coś zabierze :baffled:ciesze sie jedynie z tego że od 20 mam cisze :happy:
joanna ciesze się że idzie szogunowi na zdrowie już

DotaZ Madzia dziękuje za Piękną róże

Sylwia ruch dziecka w brzuszku to najlepsze co jest w całej ciąży według mnie ;-) uwielbiałam ten okres (tfu tfu) abym sobie następnej ciąży nie wykrakała

Jutrzenko ciebie to chyba często głowa boli i żadne leki na ból nie pomagają?? Współczuje ci takiego bólu mnie boli tak raz na dwa miesiące a czasem rzadziej

Alex jak to wypluwał takie dobre naleśniki jakbyś ty mnie karmiła to na pewno bym nie wypluła nawet okruszek by nie został

A u nas póki co zdrowo :blink: dzieciaki mi szaleją bo nie wychodzą na dwór bo śnieg topniej i jest wielka chlapa na podwórku i na ulicy samochodem dziś płynełam naszą piękną ulicą. No i mnie jeszcze boli po tym wyrwaniu cały czas łykam proszki przeciw bólowe ale już mniej niż na początku :baffled:

reklama
Boże dziewczyny to straszne co przeczytałam na innym wątku....
zacytuję Wam...

Hej dziewczyny,przepraszam że piszę to tutaj ale sama już nie wiem gdzie.
Hania dziś umarła. Spała w wózku i po prostu przestała oddychać już się nie obudziła...Pogotowie reanimowało ją 75 minut po czym dali sobie spokój, serduszko w ogóle nie pracowało...
Nie napiszę więcej,bo domyślać tylko się możecie jak się czuję, jak brakuje słów...

mała urodziła się 14.06.2008r. miałaby prawie 8.5 miesiąca. galeria jest na blogu bo resztę jej mama skasowała-blog kukunia na str,Smyki.pl - blogi o dzieciach, zdjęcia dzieci, forum dla kobiet nawet boję się tam wejść-bo jak to czytałam to zamarł mi mózg-zrobiło mi się jakoś dziwnie-i nawet nie chcę myśleć co ta dziewczyna czuje!!!-to straszne!!! bardzo straszne!!!!

A my dzis pojechalismy do Carefura i znowu caly wozek :szok::szok:, ja normalnie mam jakiegos hopla na tle zakupowym :szok::szok:.

Potem byl R brat z zona i corka i sie wyszaleli z Kuba. Maja ulubiona zabawe siedzenie we dwoje po stolem i sie wsciekanie i smianie w glos. Co chwile sie ktores puknie w glowe ale jakos nie becza jak wtedy gdy sie pukna przez nieuwage. Cwaniaki male :-D

Dotka jaki slodki Krzysio z rozyczka :tak:

Paula a sadowy to inna bajka, oni robia co chca :no::no:, ale czemu mandat u sadowego, pewnie D nie przyjal mandatu i byl sad grodzki ???. I w sumie mandat sie po trzech latach przedawnia ale jak u komornika to nie wiem :no:.
Paula a przy migrenie sie nie bierze lekow przeciwbolowych, co mowili w tym programie??, chyba poczytam w necie. Ja u siebie to na zmiane pogody to zauwazal, ze wtedy zle sie czuje :wściekła/y:

Kasia fajne te Wasze przydomki ;-):-D:-D, i powodzenia w staraniach i coreczki zycze, (ale to Stefcia zalatwia, ja juz mam ugadane ;-):tak::tak:)

Alex ale sie usmialam a tego wyplul :-D:-D, smacznie gotujesz pewnie :-p:-p:-p

Viki to mialas stereo w domu :-):-), wspolczuje, mnie dzis glowa bola i tez mialam dosc walenia zabawkami :no:

Stefcia ja jak dzwonie po taxi to korzystam z konkretnej sieci zwykle a oni maja normalny numer taki jak u nas w miescie, 7 cyfrowy a inne sieci to nie wiem bo nie dzwonie

Kata Ty masz taka forme pisania ze zawsze mnie rozbawisz, i pasczak o takiej slodkiej krolewnie pisac ;-);-)

Weroniczka a jak gracie?? To jakas gra planszowa bo nie znam

Anetka to czekamy na wiesci :tak:. Glowa mnie boli przy slabej pogodzie, ale tabletki mi pomagaja, przynajmniej tyle. Ale sie nacierpisz z tym zebem :no:

Ale naskrobalam, ale nadrobilam wszystko

I buziaki przesylam, ide zrobic sobie kanapke :baffled::baffled:, to przez R bo przylazl i szpera po lodowce i mnie wkurza bo mi apetytu narobil

kasia co ty tu na noc takie rzeczy zapodajesz :szok: straszne to! współczuję bardzo tej mamie :-( ja do tej pory sprawdzam co jakiś czas czy mała oddycha :blink:
anetka ale się umęczysz z tym zębem a właściwie jego brakiem ;-)

jeżu kolczasty już myślałam, że jej nie ululam: i tak i siak i srak aż w końcu zasnęła... strasznie rozbudzona była...

posiedzę trochę z wami :tak: mimo, że mąż co jakiś czas mnie zaczepia ale on też mnie wkurza - jakaś poddenerwowana jestem przez tego gryzonia :baffled:

EDIT:
jutrzenka w careforze jest fajna promocja na wybrane produkty kup 1 produkt drugi masz za grosz ;-) muszę się przejechać...
kasia ja miałam w rękach dinozaura, tego pomarańczowego ale stwierdziłam, że go zgryzie i zje więc się zdecydowałam na telefon ;-)

Ostatnia edycja:
Ło matko, ale wy dajecie czadu. Nie wyrabiam :szok::szok:

Dobry wieczór tak w ogóle!.
Stefanka, w wawie nie trzeba wybierać kierunkowego. Z komóry dodzwonisz się na ten czterocyfrowy:-) W innych miastach nie wiem jak jest.
Kasiamaj, to faktycznie straszna sprawa z tą dzidzią.
Jutrzenka, ja też dziś poszalałam w tesco. Kupiłam same rzeczy dla Filipaa:mleko, pieluchy, słoiczki, i 200zł:szok::szok::szok:
Sylwia, ta zebra jest świetna. Koniecznie napisz jak Marcel na nią się zapatruje :-):-) Droga jest u nas to fakt, ale może się skuszę :-)
Kata, mnie Filip kiedyś też tak ugryzł, ale ... pod okiem. Przeciął mi skórę, na szczęście siniak się nie zrobił, więc nie wyglądałam jak zombie.
Weroniczka, opitol gosposię. Najwidoczniej nie zależy jej na dobrym wrażeniu i pracy.
Kata, śliczna jesteś jako borostwór:tak::tak:;-);-);-) A tak w ogóle to mogłabyś pokazać jak wyglądasz naprawdę. Usunęłaś zdjęcie na NK i coś ty narobiła;-);-)

Idę spać!! Dobrej nocki i karaluchy pod poduchy. No i nareszcie jutro piątek. Dla mnie uciecha podwójna :))

Ostatnia edycja:
Kasia gdzie Ty to wyczytalas??

Kata jest taka promocja ale u nas to dotyczy kilku produktow, zalezy jaki sklep, kazy ma inna oferte promocyjna, wystarczy na stronie zobaczyc. Kupilam z tej oferty 3 rzeczy, duzy majonez Winiary ten 700 iles gram i drugi za 1 grosz, chusteczki do nosa 10x10 plus drugie i domestos do czyszczenia. Inne produkty mnie nie interesowaly bo ich nie kupuje akurat

reklama
asia no przecież mam fotkę na N-K musisz wejść w głąb galerii :-)
jutrzenka u nas też nie na wszystkie ;-) ale parę z tych co są by mi się przydało :tak: lubię robić zapasy i zawsze jak jadę do kauflanda to kupuję ryż bo wiesz ja sklerotyczka cały czas myślę, że mam w domu ostatnie opakowanie ;-) a potem sie okazuje, że 4 pudełka i żremy w nieskończoność! w końcu się w chińczyka zamienię ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry