• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia kurde mnie tez oda razu serce sciska na takie rzeczy

Iza a co bylo malemu jak mozna spytac bo sie zmartwilam tym co napisalas :-(

Asia to kupuje to przesada :-D:-D, jedno dostalam i jedno kupilam w żabe i to tyle, w sumie dwa wypilam :-D:-D. A plus dzis kupilam w Carrefourze taki 3 pak, to sa 3 butelki 400 ml za 11 zeta a w zabce tez ok 3,5 kosztuje
I gratuluje awansu

Ostatnia edycja:
reklama
Asia w każdym markecie na półce z PIWEM :-p przeźroczysta butelka... dla mnie obrzydliwe jak wszystko co ma smak piwa... :baffled:

Jezu Kasiamaj ale dałaś aż mnie serduch rozbolało... :-(

Paula-widzisz ja co noc mam stracha a jak to przeczytałam to całkiem mnie dreszcze przeszły!!!
wiem też że jutro ma być pogrzeb Haniulki
[*]

no to co by tu jeszcze -dziś na aerobiku -dała nam wycisk! -ciekawe jak jutro zareagują moje mięśnie??
kupiłam wczoraj Kubusiowi kurtkę i UWAGA za 5 zeta!!!! -w sklepie z odzieżą dziecięco była wyprzedaż (likwidacja sklepu) chyba i o ..tak okazja -nic nadzwyczajnego zwykła kurteczka na podszewce taka deszczówka-może sie przyda ? a gdyby nawet nie to cena była taka że w szafie może leżeć i nie będzie żal że się kaskę wydało-jutro mogę Wam wkleić jak nie zapomnę!!!!
moje chłopaki już śpią -tylko ja i Rufi buszujemy!!!!

Właśnie skończyłam myć jakieś 180 m2 podłogi, mówię mojemu D że idę na BB no i kazał Was wszystkie pozdrowić. Przeczytałam na szybcika wiadomości od południa - ale miałyście produkcję...
Kurczę ale przykra historia. Koszmar. Za każdym razem jak słyszę o czymś takim to prawie ryczę i się później zastanawiam co by to było, gdyby Alexa nie uratowali. Nie mogę sobie tego wyobrazić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry