• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Asia ja tez 200 wydalam ale nie kupilam pieluch ani nic takiego, najdrozszy byl bebilon bo 38 a tak to jakies sledziki, owoce, woda mieneralna, jogurty, piwo ;-);-) (tzn nie dla mnie bo zaraz pomyslicie ale na zapas, tzn zawsze mam w domu takie rezerwowe jak ktos sie trafi na posiadowke i pogaduchy bez zapowiedzi to cosik trzeba zawsze iec w domu ;-)) a dla siebie desperado :-p:-p i takie inne glupoty w tym jeszcze 2 ksiazeczki dla Kubulaka. W sumie sporo jeszcze papier kosztowal do d ... i reczniki a tak to drobnica. Az sie sama czasem dziwie skad mi taka suma na koniec wychodzi, ale 3 tu 2 tam, 4 tu i sie zbiera 200 albo 300 :szok::szok:

Kata to cos jak ja. Mam cala szuflade przypraw i pelno szafke sloiczkow i 2 zamrazarki pelne (jak ja zylam jak mialam jedna :szok::szok::szok::szok:) R sie zawsze smieje ze z takimi zapasami to bysmy wojne przetrawiali :))

Ostatnia edycja:
reklama
Miałam iść spać, ale jeszcze sterczę przed kompem.
Kata, Ty to niezła laska jesteś :-)
Jutrzenka, gdzie Ty kupujesz to desperado, bo bym spróbowała, a ja nigdzie u siebie nie widziałam?

Normalnie nic mi się nie chce. Zamiast pisać sprawozdanie z awansu, który 5 dni temu skończyłam, to ja tak się opitalam. Chyba tego nie zrobię.

Jutrzenko-koleżanka to napisała że gdzieś to wyczytała!!!

mój królo już śpi i ja też już wykumpkana!!!
z tym sprawdzaniem nocnym maluszków -
to ja mam tak zawsze!!! na każdy pisk się budzę i patrzę czy wszystko ok!!!???
a jak dłużej się nie budzi to oczy mam prawie na nim żeby wypatrzeć czy oddycha!!!???
ja mam takiego stracha od Kuby urodzenia -jak mi się krztusił przy jedzeniu i musialam go nie raz reanimować-straszne to -nie życzę nikomu!!!!
trzymac dziecko na rękach ,które potrzebuje pomocy -działać nie wiedząc czy to działanie przyniesie rezultat???

przepraszam dziewczyny że napisałam o tej malutkiej-ale jak to przeczytalam to nie mogłam tak mi się na sercu zrobiło i ciągle mam to w pamięci.......żal mi ich wszystkich choć nawet ich nie znam!!!!

asia asia... co ty pleciesz? ;-):-) wiesz ja zdjęcia to retuszuję: tu sobie dodam tu odejmę :-D dzięki mimo wszystko! ;-)
a właśnie miałam pytać dlaczego nie śpisz? :-)

Witam
głowa mnie boli.. już nie pamiętam jak to było jak nie boli za dużo stresów
dziękuję dziewczynki za wszystkie ciepłe słowa pocieszenia. Marcelek śpi i jest pogodny, to cieszy. Biegunka jeszcze trzyma, robi duuuużo ale tylko raz dziennie :tak: mam nadzieję że już mija bo niedługo zwariuję. Jutro jedziemy kupić nowe kapciochy ortopedyczne bo z tych juz wyrósł, bierzemy daniela bo są w atrakcyjnej cenie 45,- Dr polecała jeszcze aurelkę ale jest dużo droższa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry