Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Kupilam mu taka zabawke drewniana do wkladania roznych ksztaltow (hehe pewnie po opisie nikt nie zalapie jaka to ;-);-)) i nowa szczoteczke do zebow taka dla dzieci 0-2. Do tej pory mylam ta na palec ale mnie gryzl strasznie a R sie palec w to nie miescil
. Teraz mu mylam to nie dawal mi przestac taki zachwycony 

. Musze mu tylko inna paste jeszcze kupic, narazie mam taka z apteki bebedent. 
. A z kolei te popularne typu Colgate to powyzej 4 i 6 lat widzialam i powyzej 2. A ta jest od 1 roku 

) i chyba dale sie posuwa to cholerstwo bo w poniedzialek idzie do szpitala i bede jej dalej cos amputowac, nie wiem dokladnie jeszcze co i jak, czy cala stopa czy tylko czesc 
. Kurde tak strasznie mi jej szkoda, az sie boje tam jechac ze bede plakac jak ja zobacze a ona pewnie sie boi i moze tez bedzie plakala 
. Kurde ona skonczyla w tamtym roku 90 lat, piekny wiek ale czemu musi teraz tak cierpiec :-
:-)
-dziś Kuba wsadził palca w autko i nie mógł wyjąć bo jak już wsadził to przekręcił i mu tak zostało....darł się jak wściekły :-(Ale zmieniasz wode, czy z oszczednosci wskakujesz do tej samej....?Jutrzenka-trzymam za Twoją babcię!!! co do pasty -to my mamy colgate 0-2 ma lekki mietowy smak.i małą zawartość fluoru.-małemu pasuje.
co do dorosłości małego -to też byłam bardzo dumna z niego jak taki posłuszny był!!!
Stefanka-czasami płaczą-dziś Kuba wsadził palca w autko i nie mógł wyjąć bo jak już wsadził to przekręcił i mu tak zostało....darł się jak wściekły :-(
idę się kąpać -bo chłopaki już wyszli -teraz moja kolej.potem cycuś i zawitam do Was.
;-)