• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a my juz po obiedzie :)
Gajutek spi a J pojechal po jakies ciastka bo kolo 17 bedziemy mieli gosci!
jutrzenka a ja chce jeszcze kucyk heheh i jednorozca hehe
ale mi sie chce spaccc od rana hehe

ufffffffffffffffffffff...............-ale produkcja!! -i niby BB nie działało...:-D:-p
cego ta się nie zrobi......:-D:rofl2:
u nas dziś piękna pogoda-świeci slonko ptaszki ćwierkają nam na płocie i nawet dzięcioł przyleciał i nawala w drzewo że aż go w domu słyszę :tak:
mój mężulo wozi drzewo z lasu boję się o mój trawnik-bo aż 4 przyczepy....wielkim ciągnikiem wiozą-tzn.nie od razu ale jak oni przejadą mi po trawniku to tylko szyny wyjeżdzone zostaną po tym ciągniku.bo woda stoi na trawniku,-tak wszystko się topi.i robi się wiosennie!!! -nareszcie :tak:
dziś byłam na zakupach -kurcze nowy sklep u nas otworzyli -"świat udanych zakupów" się zwie...ale jazda-ludzi fulll!!! a ceny :szok::szok::szok::szok::szok: -ludzi z niedowierzaniem pytali czy to dobra cena????-jaja jak nie wiem??? :-D:-D:tak::tak:
kupiłam sobie 3 bluzki,i ozdoby wiszące na okno-bo ja lubię takie POPIERDUŁKI :-D:tak::-) naprawdę byłam w szoku -ceny superowe.
np.bluzka tunika 10zeta....:tak::tak::tak::tak: i jakie fajne..:tak::tak::tak:
potem poszliśmy do innego -dziecięcego kupiłam Kubciowi piżamkę ze skubim....
i galotki.
łącznie po tych sklepach i ze spacerkiem na placu zabaw zeszło nam prawie 5 godz.
najlepiej w biedronce -Kuba był taki grzeczny (już nie było koszy)-tyle ludzi -na początku wpieniło mnie to bardzo -bo teraz sobie pomyslałam jak ja zakupy zrobię z Kubą na rękach?????
ale weszłam i pomyślałam co ja -nie będę go nosić-kazałam dać sobie rączkę i -tak chodził ze mną po sklepie-oglądał sobie różnae żeczy jak ja wybierałam...był bardzo grzeczny!!!!:tak::tak:-w końcu dotarł do zabawek-no i za dzielność kupiłam mu telefon.:tak::-)-no to już całkiem był w 7 niebie :-D:-D:-D i do kasy stał i robił halllo! :rofl2:-wszyscy się patrzyli na niego jakby dziecka nie widzieli.....:baffled:
no my już po obiadku.najadłam się i nie wiem czy dam radę kolację wciągnąć?
Kuba zasnał mężuś z tym drzewem walczy -a ja mam chwilkę dla siebie!:-p
no...co ja mam tam do Was napisać???:confused: (aż na kartce musiałam sobie zanotować co i jak):-D:-D:-D:-D-bo az 8 stron miałam do czytania :tak:

Kacha-na wzajem udanego week.....dla Was! i pilnuj sie następnym razem i nie wychodz z mokrymi włosami. nununun!!!!:no:

Aga-nie ma za co!!! Głodnych-nakarmić....-choć wirtualnie!!!:tak::-);-)

Jutrzena-nko Kuba tak od jakiegoś czasu zasypia.:tak:-a pościel też mi się podoba-a on jak wstaje to mówi bumbu :-)

Viki-u nas Kuba od wczoraj woła PUPA-i odgina rajstopki :happy:
jak test opiekunki?-a Ty chciałaś żeby nianię mąż testował???-a przemyślałąś to dobrze????:-p:-D

Anetka-no siniak jest!!!!:wściekła/y:-już opuchlizna zeszła-teraz to tylko róż-i fiolet takie ma kolorki :-(

Stefanka-piszesz o trampolinie...my co roku mamay w okresie wiosenno -letnim u sąsiadów za płotkiem (bo mieszkamy w tj.bliżniaku) i sobie użyczamy tego sprzęta-tylko to taka duża jest z osłonami żeby nie wypaść.w tamtym roku Kubę tam wsadziłam -śmiechu było co nie miara :-D:-D:-D:tak: kulgał się-bo jeszcze był za malutki. siedział a ja na około jego kicałam a on podskakiwał :tak: śmiał się że aż mu po brodzie karało -tak się obśłinił z radości-jak znajdę fotki to wkleję jedną -to zobaczysz-tylko nie wiem gdzie ja je mam?:confused::confused::confused:

Poczytam was jutro bo znów kilka strona a mam gości i nie wypada nadrabiać tyle czasu... :-p

U nas ok jak ktoś by chciał wiedzieć... ;-)
Wyszedł nam dziś 8 ząbek i zaraz zaktualizuję suwak :tak:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry