• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Bardzo fajny pomysł bo możesz psrawdzic czy konkretna zabawka dziecku się spodoba:tak:
Ja nie kupiłabym tej zebry gdybym nie widziała wcześniej jak Marcel fajnie się bawi u kuzyna:tak:

Hej Dziewczynki :-)
Melduję się tylko, że żyję, ale czuję się jak emerytka, głowa boli, mięśnie bolą, w krzyżu łupie jak cholera i z nosa mi się leje :crazy: Mam za swoje, zachciało mi się z mokrą głową jechać na zakupy :-pMuszę sobie w końcu suszarkę do włosów kupić, bo zawsze o niej zapominam, chyba na następne zakupy jak pojadę to sobie na czole napiszę wielkimi literami: SUSZARKA!!! Tylko, że znając mnie i tak jak kupię to walnę ją w kąt i dalej będę zasuwać z mokrą głową, kurcze taka ja stara a taka głupia :-p:rofl2:
Udanego weekendu Laseczki :-)

kacha ścinaj włosy na krótko - szybko schną :-p;-)
stefcia ja się już obrobiłam a ty widzę leniu****esz :-);-)

EDIT: o kurcze! cenzura! :-D

Ostatnia edycja:
Oj, Kasia, Kasia - kuruj się kobito i pamiętaj - nie wychodź z mokrą głową na dwór!!

A mój ancymon właśnie wyjął sam szczebelek z łóżeczka. I ani myśli spać. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

oo kata woj wypraszam to sobie !! przeciez pisalam ze wyprostowalam wlosy!! a jeszcze teraz pozmywalam! tylko ze ja ma laptopa na blacie miedzy kuchnia a salonem wiec jednoczesnie: siedze na bb, ogladam tv, zmywam, opiekuje sie dzieckiem no i piore hhehe bo pranie sie juz robi kochana !!
sylwia no wlasnie! my do szkoly np wypozyczamy np stroje do przebrania i rowerki heh ale przyznasz ze tano nie?? jest jeszcze taki pakiet "urodznowy" ze jak robisz party to placisz 12 funi i bierzesz tyle zabawek ile tylko chcesz !!

cześć:-)
przeczytałam wszystko od deski do deski, nic nie pamiętam :no::no::no:
posprzątałam, zrobiłam pranie mały śpi a ja się cieszę ciszą:-) niestety tylko dziś mam taka okazję bo jutro moja siostra z dzieciakami przyjeżdża już 4 niedzielę pod rząd a ja po ich wizycie czuję się jak by mnie kombajn przemłócił:baffled::baffled::baffled::baffled::wściekła/y:
dzięki dziewczyny za obiadek wczorajszy, ten kurczak wyglądał smakowicie, niestety wczoraj już go nie zobaczyłam bo nam w pracy internet padł:crazy: a wieczorem to już nie odganiał M. od komputera bo tak mu ładnie szła jego ulubiona strategia że nie miałam serca i obejrzałam "na dobre i na złe":happy:

kurcze ja ostatnio mam faze i jem codziennie jagody i kokosa hhehe
aa i wiecie mojej malutkiej chyba juz przechodzi to uczulenie. wydaje mi sie ze to bylo na plyn do kapieli Disneya...

reklama
Stefanka ja tak mam z gruszkami. Kiedyś mogły dla mnie nie istniec a teraz najchętniej to jedna za drugą bym jadła. Ja to jestem usprawieliwiona ale Ty???:szok::confused:
Ceny zabawek bardzo niskie:tak: U nas nie ma czegoś takiego, chyba:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry