• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a wy jak zwykle porobiłyście się cicho-ciemnymi i weż tu bądż mądrym......
musiałam dziś lakier nałożyć na moje paznokcie-właściwie wraki paznokci...-żeby zaczęły odrastać i się wzmocniły.
Kuba przestał mi jeść....jakoś nie ma apetytu-śniadanko ledwo co ruszył...obiad-na obiad miał długie zęby a przy kolacji to tylko pasztet zjadł z chlebka a resztę Rufiemu zrzucił.-nie wiem skąd ten brak apetytu?

Kata-no jak to gdzie?-na bb jestem.w naszym spisie wątków wylatuje mi ciągle ta baba i już mi się w głowie kręci od jej bujania.-co do grubaski-no to pulpecik ze mnie.:tak::-)

Alex-jesteśmy z Tobą.

Grzechotka-jak taka zła jesteś to mogę Ci tuli -tuli zrobić i złość Ci przejdzie :tak:-bodulko (na Kubę to działa)nasza pisz jutro co się stało wyruszymy Ci z pomocą!!!

Asia-no pisz pisz.....

ta kasia gruba, ciekawe z której strony ;-):angry:
moja też ma lepsze i gorsze dni jeśli chodzi o jedzenie, ale przestałam się tym przejmować! wygląda dobrze i ufam jej żołądkowi :-);-) jak jest głodna to woła :tak:

znacie to? :-D:-D:-D

Mężczyźni wg przedziału wiekowego:

20-letni mężczyzna to KELNER-rozleje zanim doniesie
30-letni to DRWAL rąbie co popadnie
40-letni to WIRTUOZ długo stroi, krótko gra
50-letni to METEOROLOG z przodu opad z tyłu wiatry
60-letni to MŁYNARZ siedzi na workach i bawi się sznurkiem.

Hello Maleńkie:-D T. wreszcie poszedł do pracy, więc zaraz dla zdrowia otworzę sobie jakiegoś browarka, żadne leki nie pomagają to może chmiel pomoże :-p:rofl2:

Kata:-D:-D:-D
Mój T. też ma czasami takie jazdy i woła do mnie per osoba, no a faceci mówią,że seriali nie oglądają ;-)
Kurcze Oliś tak brzęczy, że zaraz chyba wcisnę mu kaszkę i do łóżeczka wyniosę :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry