• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
o znalazłam już, ślepcyngier zemnie!!!! Stefcia należało jej sie:-D

dzieki laski ;-)ja to jak kupie cos Darusi to sie cieszez jak dziecko małe:-D

kata no ja nie miałam ani jednej pary ale jak zaczęłam kupować to mam już 3 i kurna dalej patrze na nastepne, bo sie na allegro zawiesiłam:-p

Kata-no nie powalasz mnie babucho na kolana -najpierw jakiś borostwór teraz ten gość.....szalona jesteś-niech Ci mąż zamiast drukarki krzesło wygodne kupi :-D:-D:-D

Stefcia
-hmmm...Nastor?-może być moja kumpela dała synkowi NATANIEL -wołają NATAN.

stefcia gaja ma jeden latek :-D ale wstaw, wstaw ja lubię patrzeć na suwaki :tak:
ataata po 1. allegro uzależnia podobnie jak bb :-), po 2. wolę teraz młodej coś kupić niż sobie i jak chodzę po sklepach to nogi same kierują mnie do dziecięcych :-)
joasia to ci zazdraszczam :tak: bo ja przebieram z nóżki na nóżkę ;-)
jutrzenka to uważaj bo monitor zaplamisz :-D nos cię nie boli? ;-)
kasia nie ma gdzie postawić a wygodne znaczy duże :-p

jutrzenka ja też tak miałam prawie przeszło tydzień dmuchałam i nic masakra:tak:
stefanka imię fajne ale nie wiem czy w Polsce by przeszło bo nie polskie ja jak dawałam to u nas US musiałam dać drugie imię i tatusia a może się mylę:baffled::confused::sorry2:kasiamaj u mnie też jest natan i tak piszą i mówią:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry