• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka, ja znam tylko palic trepy, albo palic gumy hehe, a co to za ciekawa podroz jesli mona spytac?:)

No to z tymi papierami pogmatwane troche u nas...na wszelki wypadek musze miec i akt urodzenia, paszport to wiadomo.... Bo w sumie nazwisko mamy to samo, tylko ze nie wiem czy nie bedzie problemu, bo R i Kaya beda miec paszporty kanadyjskie, a tylko ja na polskim lece...No i jak bedziemy razem, to sie nie martwie, ale nie chce problemow jak bede sama wracac z mloda, bo zostajemy miesiac dluzej niz R.
Paula a jaki Ty paszport wyrabialas za 40zl? Dla Julci? Bo ja ze 150zl placilam ponad 3 lata temu...Ale teraz te nowe biometryczne niby sa i szczerze mowiac jak bede w PL to nie wiem, czy sobie nie wyrobic, bo na starym, to niby powinnam miec wize do Kanady (tylko ze ja mam karte stalego rezydenta, to mam nadzieje ze to starczy....)
Kasia, w sumie to chyba faktycznie dla Kayi nawet nie bede polskiego paszportu wyrabiac, bo i tak ma obywatelstwo kanadyjskie to wszedzie pojedzie w razie czego, a mniej zalatwiania....ale chetnie bym ja zglosila zeby pesel dostala i obywatelstwo polskie...

EDIT: hehe Paula, dopiero mi sie ta fotka wyswietlila;) Swietnie ten ancymonek w tym wozku wyglada:D I wlasnie mi sie przypomnialo co do imion zwierzat, ze kiedys znajomi mieli fajnego kundelka, ktorego nazwali: klopot hehe

Ostatnia edycja:
Hehe, no wlascieiw Stefcia, to my tak na topografii sie nie znamy bardzo, a poza tym nas bardziej interesuje do kogo jedziecie, to znaczy kto Wam ma to lozeczko szykowac hehehe:-D

my jedziemy do hotelu i tam nam przygotuja lozeczko :) a Newquay jest w Kornwali czyli piekne tam jest hehe hotel nad samym brzegiem ! ale sie cieszze a jak jeszcze sie uda to moze nawet konno po plazy posmigam :) zobaczymy

Hej Kobicinki
stary kąpie młodego i tak sobie Was poczytałam, więc to, co pamiętam
Dziewczyny nie z PL: kurde ile Wy macie załatwiania :szok: biedactwa, ja nie znoszę biurokracji i zawsze do urzędów D. wysyłam, bo w okienkach zazwyczaj babki siedzą i dla facetów milsze są :-D:-D
Kacha no to Oliś Ci psikusa zrobił:-D co byż za wiele radości z kupci nie miała...za wiele szczęścia naraz:-D
Paula ale piesek miejsce sobie znalazł, a może mała mu podpowiedziała, że najlepiej usypia się w wózeczku:-D
stefa ale superancko.. przyjemnej przygody szczęściaro;-)

fiu, fiu....no to sie ladny urlopik zapowiada:tak::-)
Dobrze przeczytalam??? Konno, nago po plazy??????:-D

Ej, co sie dzieje z reszta dziewczyn? Jak ja mam akurat wene i czas, to wiekszosc ucieka:crazy: Czyzby wczesniejsze weekendowanie?
I gdzie jest Ataata?

A moze byscie zapodaly kolezance jakis fajny film do obejrzenia, bo jak czegos ciekawego nie znajde, to mnie znowu bedzie R wieczorem molestowal:zawstydzona/y:
Gatunek wsio ryba, bo my rozne ogladamy, tylko takie cos co sie Wam podobalo....
A wlasnie ogladala ktoras "ile wazy kon trojanski?" bo jestem ciekawa czy warto na niego polowac????

pryzbela, ja nie wiem ale zawsze jak mam problem z wyborem to właże na stronkę cinema city i patrzę co tam mają po recenzjach:tak: a potem ściągam, tylko to jest nielegalne.......ale teraz to pewnie się tak szybko nie ściągnie, ale na weekendzik:tak:
a mój D. już całkiem się nie stara i nigdzie mnie nie zabiera, na film też go nie mogę namówic, bo robi tą stronkę dla nagrobków i lipa:zawstydzona/y: ale dzisiaj obejrzę dr house na tvp 2, a D. chociaż posiedzi ze mną w pokoju:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry