• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć Kobitki :-)
Ja dziś w dobrym humorze... u nas pogoda paskudna...hmmm a miałam robić pranie z pościeli..no nic będę musiała się wstrzymać...a wczoraj tak ładnie pranko mi wyschło na balkonie...achhh nie lubię suszyć w domu:crazy:
Monia dobrze, że Wktorynek ma się lepiej, uściski dla niego
kal.aga miłego też
kata berek kucany:-p
grzechotka gratuluję nocnikowych postępów..ja na razie nie podchodzę nawet do tego...zaczekam aż mój bąk trochę więcej zrozumie że ee ee to kupka i sisi to sisi, bo na razie to nie da się nawet na chwilę posadzić.. robi w pampersa i tak śmiesznie bo jak chce coś większego to szuka sobie ustronnego miejsca...także.. Dota Marcel na pewno chodziłby do namiotu na ee ee:-D:-D
Starego wysłałam na zakupy a mi mały wstał z drzemki, idę go wycmokać
Szalenie miłego dnia:-)

reklama
Dzień dobrrry :tak:
Ja na chwileczkę.
Wiktorku zdrowiej i nabieraj sił szybciutko!
Kubusiu ucałowania dla otartej nózki!
Kubusiu zdolniaczku gratulacje!
Mój Wiktor bardzo chętnie siada na nocnik przez cały dzień, ale siku to raczej po za nocnikiem woli robić :sorry2::dry:
A ja sobie wylazłam dzisiaj z mokra glowa z domu, bo zaspalam maksymalnie i juz czuje atak na zatoki :dry::crazy: Debilka!

Ściskam Was mocno! Miłego dnia!

magda- pochwalić to ciebie nie można nono:no:
iza- mój mały tez jak robi kopkę to włazi w różne dziury, albo pod stół a z nocnikiem to jest ciężko:tak:
gratki dla Kubusia:tak:
joanna- to korzystaj z drzemki:-)

hej dziewczyny!
my dzis u dziadków jesteśmy.
duzo nie napisałyście -:tak::-D
jak wrócę do domu to wrzucę Wam fotki -jaką zimę mamy...:wściekła/y::wściekła/y:
Kuba dziś dostał wędkę z magnesem i rybki do tego-wszędzie z tym chodzi i jak dotknie meralu to mu się wędka zaczepia a on się denerwuje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Monia-dzięki
Paula-dzięki za wieści Jupikowe
Asia-Joanna-no bomba-wiem też mi się taki marzy ale do służbowego mieszkania nie będę wstawiać -bo po so?-komuś robić fajnie jak mu już tam nie będziemy mieszkać.....np.
Grzechotka-my też mielismy DADĘ na dzień i dobrze się nam sprawowała.
Aga-mówiłaś żę lepicie bałwana--kurcze zabieraj tą zimę!! ;-)-bo do nas doszła :wściekła/y:
Kata-jak transakcja???-daj znać.

aga korzystam właśnie mi zostało jeszcze tylko pomyć podłogi i odkurzyć bo wszystko zrobione i nawet obiadek się gotuje:-D:-D
grzechotka to brawa dla kubusia bo mój to nie..... tylko wieczorem jak idzie się kąpać i dopiero się wysika jak puszcze wodę do wanny...
madzia aparatka z mokrą głową w taką pogodę oby się nic nie przytrafiło...
iza mój nigdzie nie włazi a wiem że zrobił bo długo klęka i ciśnie:-D:-D

transakcja udana i zrealizowana! gość w porządku! z takimi robić interes to czysta przyjemność: młody, przystojny i konkretny :-)
sprzedałam wózek, fotelik i leżaczek (dorzuciłam gratisowo ;-))
dziękuję za trzymanie kciuków!

młoda śpi, t. ma dzisiaj urlop i poszedł przyśpieszyć neta ja się relaksuję przed kompem ;-)
na obiad dzisiaj do mamy bo zrobiła lasagne :-p

a z kundziowych rewelacji: znalazła czystą pieluszkę w plecaku, popatrzyła, oglądnęła i zaniosła do śmieci bo myślała, że brudna
laie_67.gif
wyjaśniam: zawsze rano po przebraniu wyrzuca ze mną ;-) tym razem porządziła się sama
laie_67.gif

kata śmieszna ta Twoja słodycz:-D może stwierdziła, że już za długo w plecaku leży:-Dgratuluję transakcji
joanna hehe mój podobnie stęka i ciśnie, a jak nie zdąży wejść w żaden kąt to już przytrzymuje się co tam ma pod ręką, kanapy, fotela itp i stęka... zawsze się śmieję bo nie mogę wytrzymać:-D:-D szybko się uporałaś z porządkami.. Ty błyskawico, a mi się nie chce dzisiaj nic... i darek w domu to mi zawadza...najbardziej lubię sprzątać jak mały śpi i nikt się nie kręci
kasiamaj szkoda, ze ja mam tak daleko rodziny... super sprawa tak na obiad pojechać, zawsze jakaś rozrywka i w garach nie trzeba stać:tak::-)
kal.aga śmieszne te nasze dzieci:-D
Magdalenka no no, mój D. też tak kiedyś zrobił, chociaż tyle mu się namamrałam, mały chyba miał wtedy miesiąc i mamy takie zdjęcia nawet jak tatuś nosi synka na rękachw domu i w czapce na głowie...a stękał na te zatoki:szok:

kurde mogłam wstawić tą pościel bo słońce jest niby pochmurno ale nie pada brrrrrr no nic jutro wstawię i już.
Co tam u Was my już po obiadku i mały rycerz śpi

ciagle jakies g.... pada i jest paskudnie :angry::angry::angry:

O kurcze Jutrzenka, jak w Polsce g... pada to faktycznie nie zaciekawie i faktycznie musi to paskudnie wyglądać :-p:-D:-D:-D
U mnie kolejny dzień bez prysznica, jeszcze koleś nie przyszedł, a ja się nawet boję odkurzacz odpalić, bo jeszcze przyjdzie i go nie usłyszę:wściekła/y: Posadziłam dzisiaj mojego Prezesa na nocnik i nawet udało mu się piękną cuchnącą kupę zrobić, ale glutek mały zaczął się bawić swoimi klejnotami i nasikał wokół nocnika :-D:-D:-D Cały brzuch też zasikany :-D Trafił mi się niezły agregat ;-)

reklama
iza- śmieszne:-D:-D:-D
kacha- ale masz agenta w domu:-D:-D a z tym prysznicem to nieciekawie
kasiamaj - dawaj fotki, ale to nie ja podesłałam ci zimę, może to lodowa pani z przyjaciół z podwórka;-):-D jak tam wizyta u dziadków?
paula- a tobie to chyba interes się ruszył skoro cię nie ma:sorry2: ale to dobrze:tak:

a ja sobie siedzę w domciu a małym jęczydłem na kolanach:szok::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry