• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Kacha-kochaniutka-specjalnie dla Ciebie!!!!-prysznic z sauną i hydromasażem :tak::tak: co byś dzisiaj choć wirtualnie luksusy miała :tak::-);-)
571230258

ja pierdziu....-ale to cacko ma funkcji ;)
FUNKCJE:
strzalka.jpg
Prysznic (tropikalny deszcz z sufitu kabiny) - deszczownica
strzalka.jpg
Dysze masujące
strzalka.jpg
Hydromasaż pleców oraz stóp
strzalka.jpg
Wielofunkcyjny natrysk - prysznic ręczny - wielofunkcyjna słuchawka
strzalka.jpg
Sauna parowa + aromaterapia
strzalka.jpg
Termostat
(stała temperatura wody) - bateria z mieszaczem termostatycznym
strzalka.jpg
Sterylizacja ozonowa
strzalka.jpg
Komputerowy panel sterowniczy LCD
strzalka.jpg
Radio (cyfrowe), telefon (odbieranie rozmów przychodzących), głośnik
strzalka.jpg
Wyjście na odtwarzacz CD / DVD
strzalka.jpg
Diodowe oświetlenie sufitowe, boczne oraz zewnętrzne
strzalka.jpg
Wentylacja
strzalka.jpg
Regał na kosmetyki, półka
strzalka.jpg
Regulacja wysokości uchwytu na prysznic
strzalka.jpg
Oparcie
strzalka.jpg
Niebieski kolor podświetlenia
strzalka.jpg
Rozsuwane drzwi na rolkach
strzalka.jpg
Hartowane (bezpieczne szkło) 5mm
strzalka.jpg
Moduł bezpieczeństwa (antyprzepięciowy)

Ostatnia edycja:
Hej:)

U nas lepiej, dziś nie było wymiotów, a kupka tylko jedna i to dopiero przed chwilą:happy:. Jednak Wiktor jest jeszcze strasznie słabiutki, co chwilę się pokłada, śpi, właściwie sam nie chodzi tylko chce żeby go nosić:baffled: ... ale najważniejsze, że widać poprawę:tak:.
Mam nadzieję, że już to paskudztwo do nas nie wróci ... choć tak po cichu mówiąc ... mnie coś dziwnie brzuch pobolewa:baffled: ... ale to nieważne:tak:

Tyle co zdążyłam doczytać i co pamiętam:
Viki gratulacje:):-)
Jutrzenka współczuję przeżycia! Biedny Kubuś, całe szczęście, że nic mu się nie stało:-(
Kasiamaj ja to bym z tego chyba wcale nie wychodziła;-) ... super sprawa ... może kiedyś sobie taki luksus sprawię:-p A co do pieluszek to u nas Pampersy 4+ i żadne inne nam nie pasują.
Stefa no to będzie Stefcia Cichopek-Hakiel:tak: ... ciekawe czy pójdzie w ślady Stefanii Harper:-D
Kacha i tak sobie nieźle radzisz w takich warunkach:tak: ... ale co to za relaks, co?
Paula no no ale masz smaki Kochana!:-)
Magdalenka powodzenia:) Prawo jazdy to bardzo pożyteczna rzecz:tak:

Dla niewymienionych ;-)
Lecę na YCD ... buziaki:)

Dobra leleczki
ja też spadam
trzymajcie się i kolorowiastych snów...może obejrzę ycn, ale nie wiem D. nie chce ze mną posiedzieć i nęka mnie żebym go ścieła a mi się nie chce..może jutro.
Dobra to milusich snów

Kasiamaj Jupik ma wodę smakową jak żywiec (cytrynowa, truskawkowa i jabłkowa)
No i ta woda ma ten ustnik niekapiący. Zawsze jak coś możesz wylać tą wodę i wlać swoje mikstury ;-) Julka lubi wszystkie smaki tej wody :tak: no dla mnie to super wymysł z tym niekapaniem ;-):-)

No i śliczny napis :-)

A ja nie obejrzę YCD bo D ogląda mecz... :-(:-(:-( ale jutro powtórkę zaliczę :tak:;-)

Sylwia no 6 :-D przynajmniej nie przesikuje aczkolwiek spore są bo wysoko na pleckach i nad pępek. ;-)

Kacha masz chęć na tą kąpiel pod wybajerzonym prysznicem :-) kosmiczny jest hihihi... :-D:-D:-D

Jutrzenka dobrze że Kubusiowi nic się nie stało... uff... :zawstydzona/y:

Stefcia pojechala tylko na dzis do ortopedy, juz wracaja, a czemu pytasz?

Kasia wspolczuje, jak mozna zyc bez prysznica to nie wiem :no:

Monia dobrze ze juz lepiej :tak: zdrowka zycze :tak:

R ciagle mam wrazenie ze jest poddenerwowany, przychodzi glaszcze Kube po glowie, kurde ale go to rozlozylo :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry