• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja już odprawiłam mojego łozuza do spania:-) Hip Hip Hurrrraaaaaaa:-D

W Niemczech jakiś gówniarz zastrzelił 15 osób a w Polsce 13-latka rodzi dziecko:szok: Rany, co się na tym świecie dzieje:szok::baffled:

reklama
A no dzieje się :szok::szok::szok:

Kasiamaj jeszcze odnośnie pieluszek na noc.
U nas teraz Pampers 6 i rano jest sucho :-):tak: w piątkach było mokro, w Huggiesach też było mokro...
A pieluchomajtek nawet bym nie próbowała na noc zakładać jak on tak dużo siusia bo one mało chłonne są. :sorry2: i nawet mam wrazenie że tak całe z wierzchu są wilgotne... :baffled:;-)

oj dziewczyny! ja tu o podziwianiu kini brudaski a wy o oczach :-D
ale bardzo dziękuję! ja nie wiem po kim ona ma te oczy :confused:
ja mam opadające powieki i kolor piwny
a t. jak chińczyk i niebieskie
no cóż... listonosz był parę razy :-D
kasia spróbuj po prostu większy rozmiar - my mamy rossmannowe 5 i są na połowę pleców ale nic nie przecieka :-)
zdolna jesteś ;-) czy to miał być uszatek? :-D
paula muszę kupić tego jupika - taka butelka by się przydała bo mam wrażenie, że niekapki już jej się znudziły :blink:
iza to i tak dobrze, że d. ci rano daje pospać. u nas t. budzi się najpóźniej i nie mam szans na dalszą drzemkę :no:
kacha to ty się jak kleopatra kąpiesz polewając się wodą z garnka :-D

oglądałam wiadomości i strach się bać :sorry2:

zrobiłam sobie dzisiaj maseczkę na twarzy, białą... szkoda, że nie widziałyście reakcji młodej jak mnie zobaczyła :-D dziecko mi zamarło na jakieś 2 minuty :-D a potem przychodziła (bo siedziałam w wannie) i się śmiała i uciekała do taty :-D

no to my już po kolacji....
zaraz chłopaki ida myju robić :tak:

Paula-dzięki za wieści pieluszkowe :tak:-no my też te pampersiaki zakładamy.
ten Jupik-to dla dzieci jest?-bo ja się nie orientuję???-muszę wypróbować jak tak.

Kacha-
trzymam kciuki,żeby Wam to naprawili-w szybkim tempie!!!bo ile czasu tak można wytrzymać-też bym szału dostała :tak:

Asia-nie ma za co!!!-oby Ci podpasowała :-)
z tym szaleńcem-co strzelał -to jakiś wykolejeniec musi być!!!!-rozum gdzieś biedny zgubił i go po****-straszne!!!!
Sylwia-wiesz co nie mam pojęcia jak on ma tego siusiaczka???-muszę mężowi powiedzieć żeby przy ubieraniu na noc brał mu na dół.-zobaczymy.

wiecie-raz wziełam go do siebie ciągnął cyca i leżał na brzuszku-trochę bokiem i ta księ posikał że on był cały mokry i nasze łózko :szok::tak:

rany ale mielismy przezycie, Kuba przewrocil na siebie komode pelna ubran, :-(:-(:-(, byl w sypialni z R ja na dole, odsuwal sobie szuflady z ubraniami i zasuwal. R siedzial na lozku i go pilnowal. Nagle slysze boze Kuba cos ty zrobil, az mnie zmrozilo, pomyslalam ze tv zwalil albo cos na siebie. A on wysunal wszsytkie szuflady z ciuchami i jak nacisnal to komoda sie przewrocila na niego. Na sczescie tylko nozki mu przygniotla i ma obtarta skore :no::no::no:. Boze R az lzy lecialy tak sie przestraszyl bo to na jego oczach bylo, mowi ze sie wogole nie spodziewal ze to sie moze przewrocic :no::no::no:
Rany oboje bylismy w domu i R go piln owal przeciez a o maly wlos by bylo nieszczescie jakby cala sie na niego przewrocila a nie tylko na nogi :no::no:

hej kobity
Sylwia no nareszcie jesteś!!! No dzieje się dzieje i tak z przerażeniem często myślę, jakie laski mi Marcel do domu będzie przyprowadzał...:baffled:
Kasiamaj ja jeszcze nic do picia nie dawałam Marcelinkowi oprócz moich soczków, herbatek bobovity i bobofrutów i tyle...na razie mu tylko takie rzeczy daję do picia no i jeszcze woda i cyc:-D
kal.aga to tak jak ja, nic zakombinować nie potrafię i mam jakieś wyczulone sumienie, a wszyscy wokół przeginają i świetnie na tym wychodzą ale cóż... nic nie zastąpi czystego sumienia:tak:
Weroniczka myślę, że jesteśmy tego samego wzrostu :-D:-D
Kacha kochana zrelaksuj się jakoś może dobra herba...chociaż w takim stanie to może jakieś ziółka... jakoś przetrwasz, a przystojny ten hydraulik??Ty a ta dupa z prysznica to niezła chociaż??:-D:-D

jejku jutrzenka dobrze, że się tak skończyło! :szok:
na mojego brata jak był mały spadła kiedyś witryna z ciotki kryształami a ten skubaniec schował się w dolnej szafce bo chwilę wcześniej bawił się coś z niej wyciągając. też miał szczęście! ale kryształy w drobny mak ;-) i też na naszych oczach

Jutrzenka-rany julek!!!!-szok!!!-dobrze że ona mu na nóżki spoadła a nie na brzuszek!!!!-dzięki Bogu!!!-kurcze mój też ma takie zapędy i szuflady otwiera-wszędzie!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry