• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hehe no wiem :)
a wiecie co Kasia Cichopek powiedziala??
"Z Marcinem mówimy do naszego dziecka Stefanek. Ale może to będzie Stefcia - wyznała aktorka."

reklama
iza- może da lekarz, ale w tym problem że ja już nie karmię:no: a kłamać nie bardzo potrafię:-(
stefanka- no widzisz jak miło:-D
kasia- fajny misio:tak::tak:
kata- piękne oczy ma Kinia,:-):-)
madzia- witaj i zaglądaj w miarę możliwości cześciej

idę na "pierwszą miłość"-wpadnę po kolacji jeszcze do Was.:tak::tak::tak:
t_motyle_114.gif

Nikt o mnie nie pytał :-(:crazy:

Kasiamaj ja z takiego dzióbka daję wodę smakową Jupik i mała ciągnie jak szalona:-D cały dzień pije z tej butli bo odzwyczajam ją od butelki. No i ta woda ma super ten dzióbek bo jako jedyny ze wszystkich ma funkcję niekapka :tak: innymi się zalewa :sorry2:

No i fajnie że mały dzielny. :tak:

Aga uuu to szkoda że się upomnieli :sorry2:

Stefanka to pewnie jesteś dumna co??? :-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Kata Kinia bossska!!! Oczy ma superowe. Śliczna... :-):-):-)
Julka też tak wygląda jak poje coś dobrego :-D

Viki gratki zdolniacho :-) jak sie chłopcy mają? ;-)

Magda bo Cię wymeldujemy:rofl2: :-D buziole Ci ślę ;-):-)

Pojadłam ananasów i brzoskwinek z puszki... mniaaam... Mam @ więc pewnie wieczorem dopadnę się do słoika z Nutellą :sorry2:

Czołem babeczki:-):-):-)
Tęskniłyście za mną?:-p:rofl2:

Kasiamaj nie oglądałam nawet jednego odcinka tego serialu:baffled: Teraz znów ma byc nowy serial o tancerzach, ciekawe co to będzie za szajs:-D

Stefanka a widziałaś "m jak miłosc" wczoraj:-D Kinga urodziła miesięcze dziecko:rofl2::-D a chodziła tak jakby urodziła słonia:-D:-D
Przeginają pałę już w tych serialach

Jutrzenka no ładnie:baffled: urzędniczka państwowa a chodzi robic paznokcie na czarno:szok::-p;-)

Kal.aga a ile do tej pory pracowałaś??

Hej Kochane, znajomi wczoraj nie przyszli, ale T. mnie w końcu wysiudał z kompa:wściekła/y: Dzisiaj mają na 100% przyjść. A ja jestem tak wk..., że to się w pale nie mieści, był w końcu dzisiaj łaskawie koleś od prysznica i d... z tego wyszła. Prysznic już się do niczego nie nadaje i jutro ma zainstalować nowy:wściekła/y: Znając to ich jutro, to może do piątku przyjdzie:confused: A ja się kąpię jak ten debil w kabinie i polewam się garnkiem, albo dzbankiem, i żeby nie kursować do zlewu co chwilę wlewam wody do Olisiowej wanienki, zgłupieć można :dry:

hehe....Sylwia i ja sie z tego smialam, przesada! no nic to tylko film:tak:

Kacha to w Olisiowej wanience sie kąpiesz???;-)

Ide moje dziecko zaraz polozyc spaciu.....ufff:-)

reklama
Cześć cioteczki!

Kasiamaj, dziękuję bardzo:-):-):-)Będę próbowała:-)
Sylwia, no przeginają. Ale z drugiej strony kto im da noworodka do serialu?
Magda, pamiętamy Cię, a jakże:-) Powodzenia na prawku:tak:
Viki czekam z niecierpliwością na Twój tomik:tak:
Kata, Kinia ma anielskie oczęta:-)

O motyla noga, słyszycie o tym niemieckim szaleńcu, który zastrzelił 15 osób??:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry