• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć kobietki.

Karmię Małgosię więc mam chwilkę dla Was.
Jutrzenka ubranka faktycznie są dużo zaduże na Małgosię ale to dobrze. Ani się obejrzysz a będziesz oglądać zdjęcia Małgosi w tych ubrankach. Bo przecież te dzieciaczki tak szybko rosną:tak::tak::tak:

Viki super z tym tomikiem. Ja cały czas pamiętam że miałam Ci się dowiedzieć o krakowskie księgarnie. Nawet prosiłam szwagra ale nie daje mi znać więc pewnie nic się nie dowiedział:confused::confused:

reklama
rany! cisza... cisza... cisza... jak dobrze odpocząć psychicznie... cały dzień tylko: da da i da i to tak głośno, że uszy puchną! :baffled:
młoda poszła z t. się dotlenić...
viki to ja serdecznie gratuluję! stronkę dodaję do ulubionych i czekam na wydanie w księgarniach! :-)
magda fajnie masz z tym prawkiem :tak: ja nie mogę się zebrać do tej pory :baffled: boję się...
kasia brawa dla kuby za dzielność :-)
aga wszystko co dobre szybko się kończy ;-)

Czesc, ja dopiero teraz sie witam, bo tak to caly dzien ganiany....:-)
Stopka w porzadku, przeszlo przez noc, dzieki za zainteresowanie :-)
Viki- no to super.:tak::-) To na razie tak po cichutku gratulacje.....ciiii....:tak::-)
Kasiamaj- Kubus- rozbojnik maly. Biedna....:sorry2: Moj mi kiedys palec do oka wsadzil i nie bylo to fajne....:no::no::no:
Magdalenka- super! A ja sie wybieram, wybieram i wybrac nie moge.....
Stefanka- to Ty tez niska nie jestes....:no: A butki to chyba kazda baba lubi, he he:-D, ja na pewno...:tak::-)
A do reszty niewymienionych usmiecham sie cieplutko, bo juz nie pamietam, co mialam pisac....:dry::sorry2:

Alex i ja sie uśmiecham:tak:

U mnie z butami to tak bardziej po mesku....całe zycie glany i glany...jedyne kobiece butki mialam na ślubie ale zalozyłam tylko raz i lezą w szafie....;-)

Kurcze co sie dzieje na swiecie....masakra.....wlaczyłam sobie tvn24 a tu tak kolorowo...echhh

no i już po obiadku :tak:
moje chłopaki posnęli wiec ciszę mam w domu.:tak:-Kata tak jak u Ciebie aż miło....w ciszy posiedzieć.:-) dziś YCD-oglądacie?-widziałyście urywki reklam-dziś jacyś fajni mają być :-D:-D:-D:-D:-D

Viki-ok-dzięki zaraz zobaczę :tak:-jak wszystko dobrze pójdzie to na zlocie będziesz autografy rozdawać.:tak:;-)
Magda-pewnie że chcemy-wpadaj w wolnej chwili.trzymam kciuki za kurs i egz.
Kata-Jutrzenka-dzięki w imieniu Kubusia
Alex
-no muszę przyznać że do przyjemności to to nie należało-jeszcze mnie boli jak na prawo patrzę.:-(
Kacha-co u Was?

EDIT-Dota -Ty to jak mój J -on też całe życie glany ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry