• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kasia mam 169 cm ;-) nie wysoko ale też nie nisko. ale nogi krótkie a tułów długi. tomek wyższy ale jak siedzimy obok siebie na zdjęciu to góruję :-) bez sensu...
idę w objęcia mojego małego morfeuszka
stefcia, kasia spokojnej nocki!
a3686c4a8571c28fe98b4f3f4f5120db,35,1.jpg

zmykajcie baby do wyrka! ;-):-)

hej:-)
pryzybela- fajowy ten torcik:-):tak:
iza- ty się dziewczyno nie obwiniaj bo to nie jest twoja wina, wypadki się zdarzają:tak::tak: a Twój D. to też nie powinien ciebie obwiniać, bo równie dobrze to on mógł tą szafkę gdzieś indziej postawić:dry:
grzechotka- ja mam też problem z paznokciami i choć się bardzo staram:zawstydzona/y: to jak mnie coś zdenerwuje to zaraz paznokci nie ma, a ogólnie nerwowa jestem:no:
monia- zdróweczka dla Wiktorka, jak się dziś czuje?
jutrzenka- chyba też się skuszę na takie żelowe pazurki:-p
asia- a co ty obuwia nie zmieniasz, że cie sprzątaczka strofuję, oj nie ładnie;-):-D
stefanka- na 9 do pracy i cięzko wstać:szok::szok::szok: a co ja mam powiedzieć jak mam na 7 i wstaje grubo przed 6:sorry2: jak bym miała na 9 to tez bym na nocnej zmianie siedziała:tak::tak:
alex- i jak nózka wymasowana?:-D
paula- ładnie Julka nazwała piesia - Tesik, dla Łukasz pies to "hau"
kasiamaj- ale ty wysoka jesteś:szok::szok:
wracam do pracy:wściekła/y:

witam

przepraszam ze ostatnio wpadalam tylko tak na chwilke i na rozne wątki, ale w calosci pochłonęła mnie praca nad książką, i musze wam powiedziec ze za dwa tygodnie bede juz ją miala:tak:
wczoraj poszło do druku:-)
troche to trwało, gdyz nie wszystkie wiersze nadawały sie by je tam umiescic, musialam posprawdzac literowki, bledy, wybrac okładke. oczywiscie wspolpracowalam z wydawnictwem , ale to ja musialam dokonywac wszelkich wyborów i dokonywac akceptacji.no ale juz uporałam sie z wszystkim

do tego w weekend okazało sie ze moj mąż wraca wczesniej i własnie jest w drodze z Malty do Wiednia a w wawie powinien być przed 12:-)

przepraszam ze nie odpisze wam wszystkim ale nie jestem w stanie nadrobic.

sciskam Monie bo wiem przez co przechodzisz.....trzymaj sie kochana

iza a ty nie popadaj w paranoje, bo dzieci nie zawsze da się upilnowac.nie obwiniaj sie:tak:

grzechotka no ja tez nie moglam doprowadzic swoich paznokci do porzadku i wybralam sie do kosmetyczki bo wszedzie chowałam dłonie...tak sie ich wstydzilam. no i polozylam na swoje pazurki żel wtopilam kolor i mam spokoj na 3 tygodnie i mysle ze przez jakis czas tak wlasnie bede je utrzymywała:tak:polecam

kacha no to sie dzieje u was..wracajcie do polandu;-)

reszte dziewczynek ściskam cieplo i zycze milego dnia:tak:

viki to mnie teraz zaciekawiłaś swoją pracą! :-) czym się zajmujesz? :zawstydzona/y:
aga zły dzień masz dzisiaj? :-( imię dla psiaka zostaje vel misiek? ;-)

młoda wstała po 6 i musiałam ją położyć na drzemkę bo mi strasznie marudziła :angry:
dlatego jestem tak wcześnie...

witam sie domowo, Kuba poszedl w kime a ja pije kawke i biore sie za czytanie bo chyba sporo jest do przerobienia.

Edit: Kuba wydal jaki diwny dzwiek z siebie to tzn ze ma isc w kime a nie poszedl. Ciekawe ile mi pospi, wczoraj z R jak byl spal 3 h

Iza, Kasia, place 30 zeta za calosc czyli skorki, pilowanie, zel i malowanie dowolnego wzorku czy czegos innego. Cena jest taka wtedy jak nic nie popsuje ;-):zawstydzona/y:, tzn nie zlamie paznokcia albo nie odpadnie mi zel i wtedy zlamie mi sie moj pazur bo jest bardzo miekki jak zejdze zel. Wtedy za kazdy naprawiany paluch dolicza cos ale nie wiem dokladnie ile, to chyba zalezy co robi, jak mi sie duzo zlamie i jegen mam krotszy od reszty to ona go zelem wydluza i jest cos drozej ale nie wiele.

Kacha no brawo, jaki ladny zabek, a suwaczka po zmianach na bb u mnie nie widac jak nie przewine paska :confused:

Viki GRATULACJE, trzymam kciuki zeby wssytko poszlo po Twojej mysli :tak::tak:, a jak to kolor sobie wtopilas?? Ja tez mam zel ale mam potem malowane lakierem i trzyma mi sie ok 2 tyg :tak:

Kata mam urlop bo siostra z mezem jada z synem do Lublina a drugi ma okuliste i idzie z nim moja mama wiec ja siedze z Kuba. A dizis w pracy bylo spotkanie, dzwonila moja kolezanka ze bede nas przesadzac w pokojach i juz z tamta baba nie bede siedziec, niech innym teraz zycie umila :-D

i tyle bo nie wiem co jeszcze pisac, zaraz mi sie pranie skonczy to pojde powiesic, a i jeszcze musze zmywarke wypakowac i zapakowac od nowa ale mi sie nie chce :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry