• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefka-nonono-Ty mi tu na autostradzie to nie sypiaj :no::no::no: z tą opinią to cwana bestyjka z Ciebie :-D:-D:-D:-D
Kata-trzymaj trzymaj -przyda się!!!-choć ja to się smieję że on to po babci chyba ma -obcykany co do igieł i zastrzyków-śmieszne jest to że jak mu krew pobierają to on na to patrzy i bawi się wym zaciskaczem a przed pobraniem sam rączkę nadstawia :tak:-babki w przychodni to się z niego śmieją :tak:

reklama
alex ale czasami Gaja sie budzi i wtedy J tez i jest mi bardzo fajnie chociaz wiem ze beda jeszcze lezeli do 11 w lozku lenie!!
na obcasach?? o ranyyy !! musialas zwariowac!! ty niska jestes??

Kata-bo ja Ci mówiłam to ta choroba....hipnotizing forumussssss-nieuleczalna niestety!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Alex-nadciągnęłaś ścięgna :tak::tak: musi Ci ktoś wymasować najlepiej :tak::-p
Iza-bablanoć

stefanka- ja mam 166cm, to tak srednio, ale zawsze lubilam obcasy, tzn przed ciaza.... potem oczywiscie 9 miechow nie nosilam, potem jak z wozkiem to tez nie i teraz stwierdzilam, ze sprobuje... i ciezko bylo. No i jeszcze mnie ta stopa rozbolala.
Kasia- ok, ide do P, niech masuje....:tak::tak::-)
Milej nocki Iza... i ja tez sie zwine niedlugo....:tak:

Ostatnia edycja:
Alex-miłego masowania....:tak::-);-)-skoro uciekasz to dobranoc.:happy:

wracając do obcasów-ja bardzo lubię!!!-nawet te 10-cm.ale gdzie ja teraz takie wrzucę na swoje kopyta???-jak miałam wysokiego chłopaka kiedyś to chodziłam-teraz mój mężuś też jest wysoki ale nie aż tak i głupio by wyglądało jakbym była wyższa od niego.a do mojego wzrostu 176cm.-już tak wysokie butki nie pasują :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry