• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
stefcia ja to anioł jestem! :-D różki tylko niektórzy widzą ;-):-)
hehe jak misia nie ma to od razu, że głupi :-D
a ciesz się bo jeszcze kachy nie ma :-D dobrze, że chociaż nicki mamy różne ;-)
alex my piszemy na bieżąco to i produkcja jest ;-) już miałam cię przywołać! co tam dzisiaj spijasz? ;-):-)

Stefcia-no wygoniłam misia specjalnie dla Ciebie!!! :-D:-D:-D-poszedł a sio.....-i już nie wróci-bo się obraził :-(
Alex-jakie spowolnione??-:-D-teraz to się tempa nabiera-cisza w domu spokój....:tak:;-)
Iza-a co robiłaś do tej pory?-skąd Ty masz tą żyrafkę? ja weszłam w ustawienia -potem edytuj avatar i tam na dole kliknęłam przeglądaj fotkę-wrzuciłam fotkę i już jest.

Kata-czas to zapitala.....:-D:-D:-D-a potem chodzimy jak naćpane :-D:-D:-D nastepnego dnia. :tak:
Iza-widzę :-D:tak:

my jutro na szczepienie z Kubą idziemy-ciekawe czy będzie taki dzielny jak zawsze?

reklama
kata woj u nas jest sklep z rzeczami chupa i sa bardzoo drogie. podobal mi sie breloczek ktory wygladal jak odlotoy lizak ale kosztowal 15funi i J powiedzial ze on nie bedzie jak glupek z lizakiem w kieszeni chodzil hehe
kasia maj a co ja mam powiedziec jak chodze do pracy ?? i to na 9 ?? wstaje o 7.30!! i tak codziennie!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry