• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kata gratuluję transakcji, mój siedzi nad laptokiem i robi jakąś stronę dla kogoś...hmmm robi to po raz pierwszy :szok: pierwszy klient...firma co robi nagrobki..:baffled:
stefa fajne takie maluchy jeszcze za dużo nie wiedzą i chyba przed tym najgorszym etapem wymądrzania się..ja pod blokiem mam przedszkole i jak tylko się robi ciepło i dzieciaki biegają na dworzu ciągle słyszę, Mikołaj!!! zostaw, Mikołaj!! odejdź stamtąd!! Mikołaj mówiłam, żebyś nie bił kolegi itp...cwięc u nas tutaj Mikołaj jest osiedlowym łobuziakiem...do czasu aż Marcela poślę
kasiamaj no trza ich nakręcić...co robi Twój mąż...ja mogę dać Ci mundur wojskowy bo mam ich trochę w szafie...najlepszy jest płaszcz gadżeta

iza do mamy dziewczynki poprosilam zeby zadzwonili bo wiesz troche sie martwilam bo spuchla jej buzia ale mama i tak nie rzyszla po nia wczesniej. a do chlopca to mam przyszla po niego i musiala podpisac raport i podpisala nawet nie czytajac i sie nie bardzo przejela.
kacha a jaka nagroda bedzie ??

kurcze no to niezła matka-jakby dali jej do podpisu że głupia jest...to też by podpisała nie czytając......:confused::confused::confused:
mnie przeraża to jak mój będzie w takim wieku,że może mu się to przytrafić że oberwie albo on komuś lutnie....

no to ja tak bardzo nie przeżywam jak młoda gdzieś się nabije :sorry2: kurna! może powinnam się bardziej przejmować :confused: co nie znaczy, że jej nie pilnuję i nie chucham, przytulam i całuję jak się huknie ;-):-)

Kurde, baby, ale dajecie ... Normalnie nie nadążam z czytaniem...
Paula, oglądałam "M jak..." i powiem ci, że mnie wygląd Kini po porodzie jakoś nie zastanowił. Ja też wychodziłam w dżinach i mogłam siedzieć na stołku:-D:-D:-D:-D Dopiero jak szok minął po jakimś tygodniu to się okazało, że mam złamaną kość ogonową i nie mogłam chodzić, hehehe. Do tej pory mnie d... boli.
Stefanio, ale masz brutali w szkole, hehehe....
A ja dziś się pokłóciłam ze sprzątaczką, bo mnie wk.... Ciągle piłuje gumiora na moich dzieciaków (17lat), a oni jak zwykle bogu ducha winni:-D:-D:-DAle tak na serio, to czepia się nawet mnie, dyrektorka korytarzy się znalazła, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chyba pójdę w ślady Jutrzenki i też pójdę na manicure, bo mam okropne paznokcie, fuj. Grube skórki, nie opiłowane paznokcie, skóra sucha, a fe...
A na razie to chyba pójdę spać. See You soon , bye bye

Pryzybela, ale fajna babka tortowa, no i z Ciebie też... Masz kobito zdolniści... A jak smakuje takie cóś...?

reklama
Kata-pewnie wszystkie tak mamy-że przytulamy i w auka buzi buzi robimy-mój jak np.sobie przytrzaśnie paluszki-to leci do mnie z rączką do góry żeby mu całować-i wtedy wszystko gra jak buziaka dostanie. :-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry