• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
kata ja jestem teraz w zerowce przekladajac na polski ale tutaj dzieci wczesniej ida do szkoly czyli maja 4 lub 5 lat.
kacha wybacz ale ja tez nie przesuwam :) mysle ze to zeby!!

mój t. już dawno zasnął bo jutro na rano do pracy. może w czwartek weźmie urlop bo mają przyjechać kupcy po wózek młodej. udało mi się sprzedać za dobrą cenę ;-)
kacha ja wiem! olisiowi wyszedł ząb! :-D górna jedynka! zgadłam?
stefcia u nas prezydent zawetował ta mądrą ustawę o 6-latkach w I klasie :tak:

Brawo Stefanka :-):-):-) A więc ulęgła nam się górna jedynka i już nadchodzi następna :-) Dobra naprawdę już zmykam :tak:Dobrej nocki Laseczki :-)

EDIT: Kata brawo :-):-):-)

kasiamaj he he z tym przebraniem to śmiesznie, ale mój D. też mógłby coś wymyśleć ... byłoby ciekawie:-D
Stefa kurde ale akcje,i co rodzice będą wzywani??
kacha czyżby się przestraszyła tych ataków, kurde blaszka chyba zacznę się tam martwić o Ciebie
kata ja tez rzadko zmieniam cokolwiek, ale chyba niedługo coś zamienię, bo w sumie po zdjęciu mnie jeszcze ktoś pozna...:baffled: i naczyta się na teściową uuu nieciekawie by było

reklama
kacha no to pożegnaj koleżankę mokrutko! :-)
i gratulacje dla olisia! już wiesz dlaczego tak szalał ostatnio ;-)
iza ja tam mam gdzieś czy ktoś mnie pozna czy nie! na razie jestem wyluzowanym chuckiem z chupa chupsów :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry