• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Monia :szok::szok::szok: współczuję i wszystkiego najlepszego dla Wiktoraska... ;-):zawstydzona/y:

Kasiamaj... Nasz Maksio śpi czasem na pleckach i wtedy Julka właśnie potrafi go złapać za siurka :-D:-D:-D więc podobne zainteresowania mają smyki :-D

Jutrzenka... fajnie... troszkę relaksu ;-):-) oj też bym poszła... :sorry2:

edit:
widziałyście dziś "M jak..." Kinga po porodzie niby okrakiem szła ale dżinsy na dupie były... :-D no i tak normalnie sobie na stołku siedziała :-D fajnie by było :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Moniu dużo zdrówka dla Wiktorka, trzymajcie się Kochani:tak:
Cholera coraz bardziej się obawiam, że znowu coś się może w Belfaście rozkręcić. Wczoraj niedaleko Belfastu IRA zastrzeliła policjanta:-(
Onet.pl Wiadomości

Na dodatek prysznic cały czas nie naprawiony, koleś się nie pojawił:wściekła/y: Mam już dość kąpieli garnkiem :wściekła/y:

Kuba stoi w łózeczku i tak głośno krzyczy-bbababababababab!!!!że sąsiadka napisała mi smsa że fajnie kuba woła :-D:tak:
Paula
-no właśnie -czyli Kuba nie sfisiował :-D:-D-to normalne-:-D:-D ehhh-ta ich ciekawość :tak:
Jutrzenka-czyli masz żele na swoich paznokciach.bez doklejania tipsów.?-dzięki co do fotek ;)
Monia-strasznie współczuję!!! życzę dużo zdrówka dla Wiktorka!!! oby biedaczek już nie miał tak ciężko.-nie wiem czy dawałaś mu sok jagodowy?-może to mu trochę kupki poprawi?-zdrówka dla Was! i dla Ciebie zwłaszcza.
EDIT-Kacha-kurcze oby wszystko było ok!!!
idę się kumpkać i na 39 i pół-wpadnę póżniej.

Ostatnia edycja:
Jutrzenka też kiedyś kładłam żel na swoje naturalne i tak sobie pięknie rosły :tak::sorry2:

Kasiamaj ja padam ze śmiechu jak mnie Julka dopadnie podczas przebierania się. Woła cycy , maca, szczypie, ogląda... to dopiero ciekawość... :-D:-D:-D a nie je już od roku :-D;-)

Kacha... współczuję problemów z prysznicem i tego zagrożenia w okolicach.. brrr... straszne... :-(

Kacha moze nic nie bedzie :no::no:

Kasia no tak mam swoje paznokcie pokryte zelem utwardajacych i umalowane. I jest super mam taka wygode, chodze co 2 tyg i potem do nastepnego razu nic nie zmywam ani nie maluje bo mi sie trzyma :tak:

Grzechotka ja tez obgryzalam i zawze krotkie mialam dlatego teraz sobie chodze, lubie miec ladne i zadbane pazurki a sama sobie tak nie wypiluje i nie wytne skorek

a ja zaraz czegoś dostanę :wściekła/y: access point mnie wbulwia bo mi sygnał gubi i latam co chwilę do przedpokoju go zresetować :wściekła/y:
więc gdybym zniknęła niepostrzeżenie tzn., że go wyłączyłam w pizdu i poszłam spać :wściekła/y:
stefcia jak ci minął dzień? :-)

reklama
kasiamaj kiedyś koleżanka częstowała mnie takim malibu mniam mniam i jak tylko przestanę karmić to zrobię a co!! no i oczywiście przypomniało mi się , że zdjęcia oglądałam świetne!! Dziękuję za słowa otuch trochę mi już lepiej
jutrzenka Kubuś kochany taki wrażliwiec, Marcel też płacze jak inne dzieci płaczą lub krzyczą :tak: ach ja też chyba sobie strzelę takie pazurki, ale to jak wrócę do pracki, bo na razie za dużo na mojej głowie. A możesz mi napisać ile Cię kosztuje taki full wypas zabieg tzn z nałożeniem żelu, bo tipsów też bym nie chciała, ach chyba zrobię sobie pazurki...ochota mnie naszła, a nigdy nie robiłam:baffled: trzeba wreszcie zrobić coś dla siebie
grzechotka coś chciałam do Ciebie ale nie wiem co...ach wiem ja też uwielbiam kluch kopytka, leniwe, śląskie, knedle,pyzy.. m\mniammmmmmm i sosy mięsne też mniam
Monia trzymaj się kochana, ja świeżo po takich przejściach, na nawodnienie dobra jest marchwianka hippa, w aptece kupiłam-niezbyt smaczna bo nie słodka ale pomaga i też kleiki ryżowo marchwiowe gotowałam i pulpeciki dodawałam. A z leków to polecam enterol. przeszło po 4 dniach. Trzymajcie się.
kacha przerażające te ataki...kurde skąd się bierze tyle agresji. Trzymaj się i nie daj się zwariować,a może jakiś urlop w pl...
stefanka hello!!!!!!

obejrzałam 39 i pół i się trochę wyluzowałam, śmieszne teksty lecą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry