• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dota-pwenie:-D:-D:-D mozecie-ale tylko rozmawiać :-D:-D:-D żebym to ja się nie zezłościła...
302fdfz1.gif
czasem??? :-D:-D:-D:-D:-D;-)on tak już ma że cały czas najlepiej w czarnych rzeczach-metalowych-i glany.:-p
co do szczepienia to już ostatnie.INFARIX-jakoś tak o ile się nie mylę -to ta płatna szczepionka.

EDIT-Kata-no to masz czyszczonko!!! ;)

och przeczytałam... dużo tego, obawiam się że mi mały wstanie zanim zdążę wszystko napisać.. ale D. ma l4 i śpi z małym więc najwyżej niech wstaje...
No więc tak ja jestem chyba najmniejsza z Was wszystkich a kasia ho ho ho pewnie bedę musiała zadzierać głowę do Ciebie:-D
Mały strasznie nam wczoraj rozdarł sen. budził się na cyca chyba ze 4 razy aż w końcu Darek wziął go do pokoju na zabawę i tak bawił się od 2 do 3:30 a potem wstał o 7 czyli prawie jak zwykle...ale darek do niego wstaje jak ma wolne więc ja sobie spałam dziś do 9...ale i tak nie mogę się wyspać:baffled: chyba za bardzo jestem rozbita tym nocnym wstawaniem na cyca do małego...nawet teraz bym się walnęła w wyrko, a najlepiej się czuję późnym wieczorem i D. mi dokucza, że wcale nie jestem przemęczona, bo on jak jest zmęczony to śpi byle jak i byle gdzie i nic mu nie przeszkadza..brrrr coś mnie drażni D. ostatnio :crazy:ale cóż

kasiamaj ale masz dzielne dziecko, kurcze naprawdę pozazdrościć, mój dostaje histerii jak tylko widzi lekarza, może kiedyś mu przejdzie:baffled:właśnie wstał i biedaczek strasznie marudzi...pewnie ząbki
kal.aga dzięki za otuchę, kurcze ale tupet ma ten kierownik... a nie da Ci lekarztakiego zaświadczenia:confused:
alex jak po masażu?
jutrzenka, och to niedrogo jak dla mnie to prawdziwa zachęta...więc zapuszczam pazurki i potem do dzieła
viki ochhh no to ja nie wiedziałam, że Ty jesteś taka artystyczna dusza, trzymam kciuki i za dwa tygodnie będę przeszukiwać księgarnie
Monia jak wiktorek
Kacha jak tam goście?
buziaki idę coś małemu zapodać chyba jakiś jogurcik spróbuję. buziaki

a tu nasze dzisiejsze rysowanie!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
97315360.jpg
rysujemy.jpg

mam do Was pytanie-jakie zakładacie pieluszki na noc?-my pampersa-ale przeważnie przelatuje mu i ma mokry brzuch albo nogi...:-(:wściekła/y: i zaraz się budzi.

Kasia no prosze jaki maly artysta Ci rosnie:tak:Moj tez potrafi narysowac takiego misia tylko niebieskiegio...heh....:-D

Jezeli chodzi o pieluszki to cały czas pampersy i nic nie przecieka....nie wiem czemu u Was tak sie dzieje....:baffled:

kata oczy małej są powalające!!
dota ja też dzisiaj mam lenia
kasiamaj jaki ładny misio

my zakłądamy też pampersy i też czasem się zasikuje...a ostatnio huggisy premium.
kurcze ale mały mi marudzi strasznie wstał i ciągle jęczy... ale mam na niego sposób..idę dam mu czeresienek ze słoiczka:-)

witam was laleczki.
kasia maj jak 15 miesieczne dziecko rysuje takie misie to proponuje cie szybko zadzwonic do tvn24 bo to geniusz!!
ide poczytaj cos wiecej :)

reklama
no ja też nie wiem?????-nie zawsze a jednak często mu się to przytrafia :-(-może muszę te pielucho-majtki z pampersa na noc mu zakładać?-może lepiej trzymają???-też tak myślę że może jak on takie piruety wyczynia i śpi na brzuchu wiercąc się....-to może wtedy mu przecieka?:baffled:

dawałyście może swoim bąkom do picia Kubusie???-dziś na szczepieniu-babka 12-miesięcznej dziewczynce dawała tego Kubusia pley-a -kurcze jak ta mała ciągnęła z tego dziubka.....:szok::szok::-D:tak:

Iza-dzięki :tak:
Edit-
Stefanka-to mój miś ;))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry