• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

I ja się witam.

Miło, że pytałyście o mnie. U nas wszystko dobrze. Poprostu brak weny mnie dopadł. A gosposia, Alex dobrze się sprawuje. Mieszkanko aż lśni po jej wyjściu:tak::tak:

Zaraz będziemy się ubierać i zmykać na jakiś spacer bo w Krakowie jest piękna pogoda. Słońce śiwci, niebo bezchmurne i już 5 stopni na termometrze:-):-):-)

Miłego dnia kochane.

reklama
dzien dobry dzien dobry :-):-)

Kubeusz spi, ja wypilam kawke, zjadlam kilka wafli z mlekiem skondensowanym produkcji mojej mamy (pycha, lubie te wafle) i ogladam dd tvn.

Ja Kuba wstanie i zje to pojedziemy sobie bo co bede sama siedziec.

Slonce u mnie narazie pieknie swieci ale podobno to tylko z rana, pojechalam bym gdzies i polazila z Kub po miescie ale mam jeszcze ciagle tylko wozek czolga i nie chce mi sie go taszczyc i pozniej takiego z brudnymi kolami dzwigac i sie cala ubrudzic :crazy:. Ale juz sie prawie zdecydowalam na konkretny model wozka i wkrotce go kupie i bedziemy smigac :tak::tak:

Anetka jaka biedna ta Twoja Roksanka :no::no:, wspolczuje

Weroniczka ale Ci zazdroszcze, podeslij to pania do mnie :tak::tak:

Kasia fajna fotka :tak:

dzień -doberek!
u nas piekinie-
383.gif
świeci-że od razu ma się większą chęć do życia :tak::tak:
wczoraj patrzyłam to w ogródku już ma narcyzy wychodzą.:-)
Kuba śpi-nocka minęła nawet spokojnie-za to do tej drzemki jakiś piszcząco-ryczący był...
205.gif

....nie wiem? generalnie był ze wszystkim na nie....:confused::baffled:

dziś odwiedzają nas teście.-zrobilam wczoraj ciacho-to niech wpadają :tak::-)
może też wyruszymy na jakiś spacerek???

a co u Was???

Grzechotka-Hej:-);-)
Paula-udanego wyjazdu do babci :happy:
Weroniczko-fajnie że macie nową gosposię-która się sprawdza....:tak: miłego spacerku.
Viki-dobry dzień :tak::happy:
Jutrzenka-dzięki
Asia-i jak......????
Kacha-jak Wam mija niedziela-jak Olisiński
Elcia-Dota-co u Was?
Aga-jak nocka minęła??-po piwku?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry